Bugaboo Buffalo kinderwagen

De Bugaboo Buffalo kinderwagen is geschikt voor ieder terrein en dus ideaal voor ouders die er graag op uit trekken. Je kan de Bugaboo Buffalo gerust met je mee nemen als je de stad uit gaat, want hij voelt zich op ruiger terrein net zo goed thuis als op asfalt. Robuust, ruim en veelzijdig, de in zijn geheel opvouwbare Bugaboo Buffalo biedt meerdere opbergmogelijk heden (tot 16kg), heeft een hoge en ruime stoel  en een in drie standen uittrekbare zonnekap voor extra bescherming. Hoe ruig het terrein ook is, het rijden gaat altijd even soepel.

Filter op

Waarom kiezen voor een Bugaboo Buffalo?

De Bugaboo Buffalo heeft ten aanzien van de bugaboo Cameleon een hogere zitpositie, de wieg en het zitje zitten hoger. Dit kan prettiger zijn als je het kindje bij je aan tafel wil laten zitten. Maar ook wanneer je lang bent, om niet zo laag te hoeven bukken kan een voordeel voor je zijn. Daarnaast heeft de Bugaboo Buffaloo grotere wielen wat op ruig terrein prettiger rijdt. Gaan jullie graag de bossen in, ga je graag op avontuur in frankrijk en loop je liever offroad. Dan is dit zeker een kinderwagen voor jullie.

De kinderwagen is er in verschillend uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een zilver of een zwart frame en daarnaast kies je de kleur van je kap en dekje. Met een voetenzak maak je de look compleet en weet je zeker de kleine warm zit als jullie in de winter door de bossen lopen. Daarnaast is er ook regelmatig een nieuwe limited edition van Bugaboo. Op dit moment heb je de Bugaboo Buffalo Escape, een mooi leger groene kinderwagen met zachte accenten aan de binnenkant van de kap. En we hebben de Bugaboo Buffalo Diesel, een stoere kinderwagen van het mode label Diesel. De kinderwagen is van Spijkerstof en is voorzien van verfspatters.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.