Parasols

Heerlijk, dat zonnetje! Dan kun je er lekker op uit met je kleintje. Maar dan niet zonder een parasol die je kind beschermt tegen de zon en hitte. Aangezien de kinderhuid extra kwetsbaar is, is het heel belangrijk om verbranding bij je kindje te allen tijde te voorkomen. Smeer je kind in de zomer altijd goed in met zonnebrandolie en geef het bij felle zon een petje of hoedje op voor extra bescherming.

Filter op
Babyzen Babyzen parasol - black
Babyzen Babyzen parasol - black
Babyzen Parasol - Black.BZ10503-02-A
Kleur varianten
€ 39,95
Babyzen Babyzen parasol - grey
Babyzen Babyzen parasol - grey
Babyzen Parasol - Grey.BZ10503-01-A
Kleur varianten
€ 39,95
Joolz Uni2 Comfort Cover
Joolz Uni2 Comfort Cover
Joolz Universeel Comfort Cover om je kleintje te beschermen tegen de zon.
Kleur varianten
€ 44,95

Parasol voor de kinderwagen voor optimale bescherming

Stijlvol en praktisch
Kindercompagnie heeft stevige, ruime parasols die genoeg schaduw bieden, zodat je kind comfortabel in de wagen kan zitten. De parasols zijn er in verschillende stijlvolle kleuren en zijn eenvoudig te bevestigen op de kinderwagen. Ze zijn gemakkelijk in te stellen, zodat je kind altijd in de schaduw kan zitten.

Wat heb je verder nog nodig?
Heb je een vraag over het combineren van een parasol met een kinderwagen of over andere producten, neem dan contact met ons op via de e-mail. Ook in de winkel staan wij altijd klaar voor informatie of advies. Heb je alle spullen om op pad te gaan met je kindje al in huis? Wij hebben ook alle benodigdheden en stylingideeën om de kamer van je kind sfeervol in te richten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.