Handige accessoires voor de kinderwagen


Naast een complete kinderwagen die je hebt aangeschaft, horen de nodige en praktische accessoires. Een plotselinge stortbui, een felle zon, voor deze en andere weersomstandigheden zijn er accessoires die het gemak en comfort van je kindje verhogen. En dat is nou net waar jij naar op zoekt bent! Je wilt voor je kindje niets liever dan comfort!

Filter op
Uppababy Voetenzak Cozy Ganoosh 'Jake'
Uppababy Voetenzak Cozy Ganoosh 'Jake'
Let op: het betreft alleen de voetenzak.
Kleur varianten
€ 139,00
Uppababy Voetenzak Cozy Ganoosh 'Jordan'
Uppababy Voetenzak Cozy Ganoosh 'Jordan'
Let op: het betreft alleen de voetenzak.
Kleur varianten
€ 139,00

Welke kinderwagen accessoires zijn handig?


Zoals we hierboven al beschreven, bijna alle accessoires voor de kinderwagen zijn er voor het gemak en comfort. Hieronder een korte samenvatting waarvan Kindercompagnie denkt dat het handige en nuttige accessoires zijn.

Regenhoes: We wonen nu eenmaal in een klimaat waar plotseling een enorme stortbui over kan drijven. Met een regenhoes bescherm je je kindje tegen de regen en blijft ook de kinderwagen droog. Een regenhoes kan je eventueel ook altijd gebruiken bij een harde wind (storm). Op deze manier zit je kindje windstil in de kinderwagen en heeft hij geen last van de harde wind,

Voetenzak: Je kindje zit lekker warm ingepakt met een voetenzak op dagen dat het kouder is. Bedenk dat je kindje stil zit en het dus sneller koud zal hebben. In een voetenzak heeft je kindje het heerlijk warm. Met de rits die er op zit kan je zelf bepalen hoever je de voetenzak dichtritst, bij al wat warmer weer hoeven misschien alleen de voetjes bedekt te worden.

Parasols: Na regen komt: zonneschijn! Wij vinden de eerste zonnestralen een verademing en kijken in de winter er al weer naar uit: de lente en de zomer! Voor je kindje is er een parasol die je gemakkelijk aan de kinderwagen kan bevestigen, op deze manier kan jij je kindje beschermen tegen de zon. De stang van de parasol is flexibel, zo kan je hem draaien van welke kant de zon dan ook komt.

Adapters: Plaats de adapters op de kinderwagen en je kan eenvoudig het autostoeltje overzetten. Je kindje kan lekker blijven zitten of slapen terwijl jij even snel een boodschap doet.

Boodschappentas: Een handige boodschappentas die je eenvoudig achter de kinderwagen kan bevestigen. Je hebt nog genoeg beenruimte om te lopen en je hebt tegelijkertijd een makkelijke manier om je boodschappen mee te nemen.

Muskietennet: Bescherm je kindje tegen rondvliegende beestjes in de zomer met een muskietennet. Deze trek je in z'n geheel over de kinderwagen heen, zo kan je kindje rustig zitten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.