Joolz Geo Duo


De Joolz Geo Duo kan met groot gemak worden aangepast en uitgebreid naarmate je gezin groeit en bloeit. Een unieke kinderwagen die uitblinkt op het gebied van comfort, functionaliteit en design. Een aantal praktische eigenschappen, zoals de hoge stoel- en wiegpositie en de XL boodschappenmand, maken het gebruik van de duowagen heel aangenaam.Filter op


De mogelijkheden van de Joolz Geo Duo 


Het uiterlijk
Het frame van de Joolz Geo kan je zo instellen op welke manier je deze wilt gebruiken: Mono, Twin of Duo. Een goede kinderwagen die je kan gebruiken als een Mono wagen en komt er een kleintje bij dan is deze eenvoudig uit te bouwen tot een Duo. In verwachting van een tweeling? Dan is de Joolz Geo Duo uitermate geschikt als Twin wagen. Ook voor de Joolz Geo is er een ruime keus aan kleuren voor de kinderwagen: Hippo antracite, Turtle green, Parrot blue, Elephant grey, Lobster red.


De accessoires
De Joolz Geo koop je compleet inclusief het frame, reiswieg, zitting, boodschappenmandje. In dezelfde kleur is ook nog een Joolz voetenzak verkrijgbaar die je kindje in koude tijden lekker warm houdt. Er zijn nog meer accessoires voor de Joolz Geo, zo bestaan er o.a. een muskietennet, een parasol en adapters om het autostoeltje op het frame te bevestigen. Wil je hier meer over weten of een demonstratie van de Joolz Geo kom dan naar onze winkel en laat het ons dan weten!