Filter op

Een duo kinderwagen


Met de super handige duo kinderwagen kun je allebei je kindjes meenemen in één wagen! Een duo kinderwagen is niet alleen gemakkelijk voor het vervoeren van een tweeling, ook voor twee kleine kinderen van verschillende leeftijden is deze ideaal. Je kan ervoor kiezen om de twee zitjes naast elkaar of juist achter elkaar te hebben. Kies je voor twee zitjes naast elkaar, let dan op de breedte van de wagen. Vaak ben je dan nog steeds enorm wendbaar, zeker als de wandelwagen ook nog eens zwenkwielen aan de voorkant heeft. Wanneer de kinderen achter elkaar zitten, dan kun je heel gemakkelijk door elk gangpad in de winkel. De wendbaarheid is dan wel wat minder, evenals het zicht dat het kind achterin heeft. Bekijk ook even of de kinderwagen in de kofferbak van je auto past.


Alle mogelijkheden van de tweeling kinderwagen
Wanneer je een duo wagen gaat kopen, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen voor een dubbele kinderwagen. Een dubbele kinderwagen is ook in losse delen te bestellen. Daardoor kun je zelf de kleur van de bekleding kiezen, het onderstel en eventueel een reiswieg, parasol of voetenzak.


Grote babyzaak vlakbij Den Bosch, Uden en Oss

Bij het aanschaffen van een Duo kinderwagen vinden veel mensen het fijn om persoonlijk advies te krijgen van deskundigen. Bezoek onze winkel in het Brabantse Lithoijen en onze medewerkers vertellen je graag meer over het kiezen van het juiste exemplaar! Je vindt Kindercompagnie op nog geen half uur rijden vanaf Uden, Den Bosch en Oss. Onze grote winkel heeft een oppervlakte van 5.000 m2 en is gevestigd in een voormalig klooster en dorpsschool. Dwaal heerlijk rond, doe inspiratie op en drink een kopje koffie of thee in onze gezellige koffieruimte.

Bekijk hier onze openingstijden en routes vanaf Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Rotterdam.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.