Duo kinderwagen


Krijg je een tweeling of krijg je twee kinderen kort op elkaar? Steeds meer merken hebben daar de juiste oplossing voor gevonden. Je bouwt met groot gemak een eenlingwagen om naar een tweelingwagen. Je kan kiezen voor een kinderwagen waarbij de kinderen naast of achter elkaar kunnen zitten.

Filter op
Vergelijk

Hoe handig een duo kinderwagen!


Hartstikke handig een duo kinderwagen, zo kan je allebei je kindjes meenemen in één wagen! Een duo kinderwagen is niet alleen gemakkelijk voor het vervoeren van een tweeling, ook voor twee kleine kinderen van verschillende leeftijden is een tweelingwagen ideaal. Je kan kiezen uit de zitjes naast elkaar of achter elkaar. Kies je voor twee zitjes naast elkaar, let dan op de breedte van de wagen. Vaak ben je wel enorm wendbaar, zeker als de wandelwagen ook nog eens zwenkwielen aan de voorkant heeft. Heb je de kinderen achterelkaar zitten, dan kan je door elk gangpad in de winkel. De wendbaarheid is minder evenals het zicht wat het kind achterin heeft. Pas hem ook even in de kofferbak van je auto of de wagen wel past.


Alle mogelijkheden van de tweeling kinderwagen
Wanneer je een duo wagen gaat kopen, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen voor een dubbele kinderwagen. Je dubbele kinderwagen is ook in losse delen te bestellen. Daardoor kun je zelf de kleur van de bekleding kiezen, het onderstel en eventueel een reiswieg, parasol of voetenzak.