Filter op
Topmark Buggy mika
Topmark Buggy mika
T7006.BLACK05
Kleur varianten
€ 89,95

Een buggy: handig en compact!


Hoe lang gebruik je de buggy?
Sommige buggy's zijn al meteen na de geboorte van je kind te gebruiken, maar de meesten zijn te gebruiken vanaf het moment dat je kindje 6 maanden oud is. Ook bestaat er verschil tussen buggy’s in kwaliteit en draagkracht. De meeste buggy's kunnen tot maximaal 15 kg dragen.

De buggy mee op vakantie
Buggy's zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Dan is het vooral van belang dat hij lekker weinig weegt en eenvoudig is in te klappen tot een klein pakket. Op reis komt het namelijk nog al eens voor dat je ergens moet wachten. Het is dan fijn om de buggy bij de hand te hebben zodat je kindje even kan rusten.

Eigenschappen
De meeste buggy's hebben meerdere ligstanden en sommigen bieden de mogelijkheid om je kindje naar je toe of van je af te laten kijken. Het uiteinde van de zitting kan vaak omhoog gezet worden, waardoor de beentjes goed worden ondersteund. Daarbij is de buggy heel gemakkelijk op te vouwen en dankzij de kleine zwenkwieltjes erg wendbaar. Buggy’s zijn er voor elk budget; een goede buggy hoeft niet duur te zijn.

Accessoires

Ook zijn er een regenhoes, een muskietennet en een voetenzak verkrijgbaar. Lodger heeft bijvoorbeeld mooie ‘bunkers’; universele voetenzakken voor in de buggy.


Grote babywinkel vlakbij Uden, Den bosch en Oss

Op zoek naar de juiste buggy? Bezoek dan onze winkel in het Brabantse Lithoijen. Onze medewerkers vertellen je graag meer over het kiezen van een geschikte buggy. Je vindt Kindercompagnie op nog geen half uur rijden vanaf Uden, Den Bosch en Oss. Onze grote winkel heeft een oppervlakte van 5.000 m2 en is gevestigd in een voormalig klooster en dorpsschool. Dwaal heerlijk rond, doe inspiratie op en drink een kopje koffie of thee in onze gezellige koffieruimte.

Bekijk hier onze openingstijden en routes vanaf Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Rotterdam.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.