Maclaren buggy’s

Maclaren buggy’s staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, lichtgewicht en goede kwaliteit. De eerste Maclaren buggy werd in 1965 ontworpen en daarmee kwam de eerste ‘paraplu’ buggy op de markt: een buggy waarmee je je kindje gemakkelijk en veilig vervoert en wat gemakkelijk mee te nemen is. Diverse modellen van Maclaren zijn zelfs zo licht dat je ze door middel van een speciale draagbeugel op je fiets kan bevestigen, zodat je heerlijk op fiets samen weg kunt. Tegelijkertijd heb je de buggy bij de hand wanneer je op de plaats van bestemming bent.

Filter op
Maclaren Buggy Quest
Maclaren Buggy Quest
Kleur varianten
€ 300,00

Maclaren online

De Maclaren Quest is een van de modellen waar kindjes al vanaf de geboorte in mogen zitten. De Quest is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, en heeft kenmerken als: vier zit en/of ligstanden, heeft een vijfpuntsgordel en is te gebruiken tot dat jullie kindje ongeveer 15 kilo weegt. De Maclaren Quest buggy vouw je gemakkelijk met één hand op en is ideaal te transporteren door een draaghengsel. Kies welke buggy bij jullie past, welke eigenschappen vinden jullie belangrijk dat een buggy aan voldoet? Moet de buggy aan de fiets te bevestigen zijn, let dan op het gewicht dat de fietsdrager kan hebben. Moeten er verschillende standen mogelijk zijn en het voetensteun te verlengen zijn? Alle Maclaren buggy’s worden uitgebreid getest op veiligheid en comfort, en kies je voor een Maclaren buggy dan kies je absoluut voor kwaliteit en duurzaamheid

Voor een demonstratie van een buggy is het de moeite waard om een bezoek aan onze winkel te brengen. Hier kan een van onze medewerkers jullie adviseren bij het maken van jullie keuze.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.