Filter op

Maclaren online

De Maclaren Quest is een van de modellen waar kindjes al vanaf de geboorte in mogen zitten. De Quest is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, en heeft kenmerken als: vier zit en/of ligstanden, heeft een vijfpuntsgordel en is te gebruiken tot dat jullie kindje ongeveer 15 kilo weegt. De Maclaren Quest buggy vouw je gemakkelijk met één hand op en is ideaal te transporteren door een draaghengsel. Kies welke buggy bij jullie past, welke eigenschappen vinden jullie belangrijk dat een buggy aan voldoet? Moet de buggy aan de fiets te bevestigen zijn, let dan op het gewicht dat de fietsdrager kan hebben. Moeten er verschillende standen mogelijk zijn en het voetensteun te verlengen zijn? Alle Maclaren buggy’s worden uitgebreid getest op veiligheid en comfort, en kies je voor een Maclaren buggy dan kies je absoluut voor kwaliteit en duurzaamheid

Voor een demonstratie van een buggy is het de moeite waard om een bezoek aan onze winkel te brengen. Hier kan een van onze medewerkers jullie adviseren bij het maken van jullie keuze.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.