Buggy, ben je op zoek naar de ideale?


Een buggy kan een mooie aanvulling zijn op de meer uitgebreide kinderwagen. Het is licht, makkelijk in te klappen en praktisch in gebruik waardoor hij handig is bij het doen van een boodschap of om mee te nemen op vakantie als je een (vlieg)reis gaat maken. Een buggy past bij iedereen. Ze wegen gemiddeld rond de 8 kg maar er zijn ook lichtere buggy’s te verkrijgen, soms wel lichter dan 6 kg! Deze kun je dan eventueel ook aan je fiets bevestigen door een handig systeem.

Filter op

Een buggy: handig en compact!


Hoe lang gebruik je de buggy?
Sommige buggy's zijn al meteen na de geboorte van je kind te gebruiken, maar de meeste zijn te gebruiken vanaf het moment dat je kindje 6 maanden is. Ook is er verschil tussen buggy’s in kwaliteit en draagkracht. De meeste buggy's kunnen tot maximaal 15 kg dragen.


De buggy mee op vakantie

Ze zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Dan is het vooral van belang dat hij lekker weinig weegt en eenvoudig in te klappen is tot een klein pakket. Op reis komt het nog al eens voor dat je ergens moet wachten. Met een kindje is het fijn dat je dan de buggy bij de hand hebt en gemakkelijk hebt uitgeklapt zodat je kindje kan rusten.


Eigenschappen
De meeste hebben meerdere ligstanden en sommige bieden de mogelijkheid om je kindje naar je toe of van je te laten kijken. Het uiteinde van de zitting kan vaak omhoog gezet worden waardoor de beentjes van de kleine goed worden ondersteund. Daarbij is de buggy heel gemakkelijk op te vouwen en door de kleine zwenkwieltjes erg wendbaar. Buggy’s zijn er voor elk budget, een goede buggy hoeft niet duur te zijn.


Accessoires

Ook is er een regenhoes, een muskietennet en een voetenzak verkrijgbaar. Lodger heeft bijvoorbeeld mooie ‘bunkers’; universele voetenzakken voor in de buggy.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.