Uitvalrekje voor extra veiligheid


Na een drukke dag hebben kinderen een rustige nacht nodig om weer helemaal op te laden. Een bedhekje zorgt ervoor dat je kind tijdens de slaap niet uit bed kan rollen. Het wordt ook wel een 'uitvalrekje' of 'bedrekje' genoemd. Zo kun je met een gerust gevoel je kind in zijn bedje leggen en kan het fris en uitgerust aan de volgende dag beginnen.

Filter op
Bedhek Trombone
Bedhek Trombone
Voorkom dat je kleintje het bed uit kan rollen.
Kleur varianten
€ 29,95

Praktisch en veilig hulpmiddel

Wij hebben universele bedhekjes die bij ieder bed en matras passen en in breedte verstelbaar zijn. Ze hebben een veilige hoogte. Uitvalrekjes zijn heel handig wanneer je kind overstapt van een ledikant naar een groot bed. Een bedhek is eenvoudig te plaatsen, zonder gebruik van gereedschap.

Bedhekjes: Alles voor een ongestoorde slaap

Heb je een bedhekje gevonden? Bij Kindercompagnie vind je nog veel meer producten die je nodig hebt om je kind zacht en veilig te laten slapen. Wij hebben alle maten bedden, stijlvolle nachtkastjes en het leukste beddengoed, zodat de slaapkamer een fijne plek wordt, waar je kind zich helemaal thuis voelt!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.