Complete sets voor de kinderkamer


Een kinderkamer ga je voor kijken als je kindje uit het ledikant is gegroeid of jullie zijn in verwachting van een tweede kindje. Bij een complete set voor de kinderkamer zijn er verschillende combinaties mogelijk. Denk aan een bed met bed bodem, of een bed met een bijpassend matras. Kom langs in de winkel en we laten graag de verschillende mogelijkheden zien.

Filter op

Welke meubelen plaats je in een kinderkamer? 

Welke meubelen kies je bij de inrichting van je kinderkamer? Je hebt natuurlijk een bed nodig waar je kindje in gaat slapen. De keuze tussen junior bed of eenpersoonsbed is waarschijnlijk al gemaakt. Sommige ouders vinden een tienerbed te groot, anderen vinden het niet nodig om na een tijdje weer een bed aan te schaffen.

Inrichten kinderkamer

Een nachtkastje is een prima aanvulling voor bij een bed, hierop kan een lampje staan en een klok. De kledingkast is onmisbaar! Hierin kan je alle kleren en schoenen van je kind in neerleggen en ophangen.
Als je kind al wat ouder is kan een kinderbureau een mooie aanvulling zijn de kinderkamer. Maak het helemaal compleet met een mooie lamp en een stoel voor bij het bureautje!

Eigen meubellijn: KC Exclusief

Bekijk ook ons aanbod van onze eigen ontworpen meubellijn, KC Exclusief. Hierin heb je de mogelijkheid om eventueel een kleuraanpassing te doen, of te kiezen voor andere handgrepen in jouw smaak.