Filter op
Tienerkamer New Classic KC Exclusief 3-delig
Tienerkamer New Classic KC Exclusief 3-delig
Tienerkamer Kindercompagnie New Classic (wit) De tienerkamer New Classic doet zijn naam eer aan. De stijlvolle vormgeving van de tienermeubels zorgt voor een rustige en klassieke uitstraling met een moderne afwerking.
€ 1249,00
Tienerkamer Anouk KC Exclusief 2-delig
Tienerkamer Anouk KC Exclusief 2-delig
Een strak maar speelse tienerkamer geïnspireerd op het Scandinavisch design. Het kindermeubel heeft rechte en strakke vormen maar doordat hij hoog op zijn poten staat krijgt hij een speels effect. Bij deze babykamer kan je ook kiezen voor andere deurknoppen. Op de kast zit nu een klein zilver knopje de ander opties willen wij je graag in de winkel willen laten zien.
€ 924,00 voor € 924,00

Welke meubelen plaats je in een kinderkamer? 

Welke meubelen kies je bij de inrichting van je kinderkamer? Je hebt natuurlijk een bed nodig. De keuze tussen junior bed of eenpersoonsbed is waarschijnlijk al gemaakt. Sommige ouders vinden een tienerbed te groot, anderen vinden het niet nodig om na een tijdje weer een bed aan te schaffen. 

Inrichten kinderkamer

Een nachtkastje is een prima aanvulling voor bij een bed, hierop kan een lampje staan en een klok. De kledingkast is onmisbaar! Hierin kan je alle kleren en schoenen van je kind in neerleggen en ophangen.
Als je kind al wat ouder is kan een kinderbureau een mooie aanvulling zijn de kinderkamer. Maak het helemaal compleet met een mooie lamp en een stoel voor bij het bureautje!

Eigen meubellijn: KC Exclusief

Bekijk ook ons aanbod van onze eigen ontworpen meubellijn, KC Exclusief. Hierin heb je de mogelijkheid om eventueel een kleuraanpassing te doen, of te kiezen voor andere handgrepen in jouw smaak.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.