Kinderbureau, mooie bureaus voor op de kinderkamer

Het kinderbureau komt vaak in beeld wanneer je kindje overstapt van het ledikant naar een groter bed. Misschien is hij nu nog wat klein, maar al snel zal hij het erg leuk vinden om aan zijn eigen bureau te knutselen en te lezen. Vaak wordt het kinderbureau in deze overlappingsperiode gebruikt als commode. Kinderbureautjes zijn er in allerlei stijlen en soorten, sommigen met een apart ladeblok andere weer met deurtjes. Bekijk onze collectie kinderbureau's online of bezoek onze winkel. 

Filter op
Zavi - Bureau inclusief 1 Lade
Zavi - Bureau inclusief 1 Lade
Dit bureau in donker antraciet heeft een stoere, robuuste uitstraling, mede door de voelbare houtstructuur en de oneffenheden en/of knoestjes die kunnen voorkomen. Dit handige bureau is voorzien van een opbergvak en een opberglade. Het Zavi bureau is onderdeel van de Coming Kids Zavi kinderkamer. Deze meubelen worden gekenmerkt door een stijlvolle, industriële look. • Materiaal: grenen/metaal • Afmetingen: 120 x 60 x 75 cm
Kleur varianten
€ 349,00 voor € 314,10
Bliss - Minimalistisch Bureau Zwart - 120 x 60 CM
Bliss - Minimalistisch Bureau Zwart - 120 x 60 CM
Kleur varianten
€ 239,00 voor € 215,10
Bopita Bureau Kyan (excl. 2 bakjes)
Bopita Bureau Kyan (excl. 2 bakjes)
Moderne combinatie van deep grey en blank houten accenten
Kleur varianten
€ 329,00 voor € 299,00
Bureau Lynn Wit/Naturel (excl. 3 bakjes)
Bureau Lynn Wit/Naturel (excl. 3 bakjes)
Kleur varianten
€ 339,00 voor € 309,00

Het kinderbureau: een praktische tussenoplossing

Het kinderbureau wordt door veel ouders in het begin nog even gebruikt als commode. Je kind is misschien nog niet (helemaal) zindelijk op het moment dat hij van zijn babykamermeubels overstapt naar een kinderkamer met andere kinderkamer meubels. Kies de stijl die bij je past, net zoals bij alle andere meubels bestaat er bij ons een ruime keus aan bureaus voor op de kinderkamer. Strakke modellen, landelijk, groot, klein of ben je op zoek naar een model met een uitschuifblad. Wil je er graag lades in of vind een deurtje praktischer in gebruik? Kies een bureau dat mooi past bij de rest van de kinderkamer en waar je kind jaren mee vooruit kan.

De leukste accessoires bij het kinderbureau

Boven het bureau heb je een mooi plekje om wat leuke accessoires te laten zien, kies voor een gaaf schilderij of hang bijvoorbeeld een houten letter en een gekke knuffel aan een kapstokje. Ook is er weer genoeg keus wat betreft de bureaustoelen, kies je voor een wat meer geijkt model of wil je wat industriële zoals een krukje of een stoere houten stoel voor bij het kinderbureau. Zo maak je de kinderkamer helemaal uniek en passend bij jouw kindje!

Een bureau, wat nog meer?

Naast dat je kan kiezen voor een standaard bureaustoel, is het misschien net zo leuk om een houten stoel erbij te zetten of een mooi industrieel krukje. Boven het bureau is een leuke plek om met accessoires wat extra sfeer te geven aan de kamer. Kies voor een wandplank om boeken en andere spulletjes een plek te geven of een kapstokje waar je leuke dingen en een opbergzak aan kan hangen. Ook hebben we memoborden van stof waar je papiertjes en foto’s tussen kan klemmen. Tja, huiswerk kunnen we niet leuker maken maar de plek zeker wel!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.