Filter op
Abz Airgosafe topper 108x69 kili
Abz Airgosafe topper 108x69 kili
MB205-kili
Kleur varianten
€ 89,95
ABZ Airgosafe babytopper 60X120
ABZ Airgosafe babytopper 60X120
Maxxi-air / Airgosafe babytopper 60 x 120 CM.MB205-60/120
Kleur varianten
€ 59,95
ABZ Airgosafe topper 70x140
ABZ Airgosafe topper 70x140
Maxxi-air / Airgosafe babytopper 70 x 140 CM.MB205-70/140
Kleur varianten
€ 69,99

Waterdichte matrasbeschermers en luchtdoorlatende matrastoppers

Waterdichte matrasbeschermer

De naam zegt het al. Het beschermt je matras tegen vocht. Iedereen verliest tijdens zijn slaap vocht, zo ook je kindje. Om te voorkomen dat dit vocht in het matras trekt en je matras een langere levensduur te geven gebruik je een waterdichte matrasbeschermer, de molton.

Luchtdoorlatend matrastopper (Maxxi-Air of Aerosleep)

Om je kindje een veilig slaapplekje te bieden bestaat er een luchtdoorlatende matrastopper, een handige topper die op iedere matras past en makkelijk afneembaar is. hierdoor slaapt je kindje als het ware op een luchtlaagje door de speciale 3D honingraat structuur. Deze matrastopper gebruik je bovenop het matrasje en zorgt voor extra veiligheid en hygiëne. Veiligheid: Uit onderzoeken blijkt dat baby’s vanaf drie maanden uit zichzelf op de buik kunnen rollen. Op een topper van Maxxi-air of Aerosleep heeft je kindje ook in die houding de mogelijkheid om vrij te ademen waardoor de kans op verstikking aanzienlijk wordt verkleind. Hygiene: door een vochtabsorberende tussenlaag wordt urine, braaksel en ander vocht opgevangen. Het vuil wordt geabsorbeerd zodat je kindje als het ware droog ligt. daarbij is het product op 60 graden te wassen zodat alle bacteriën uit de matrastopper gewassen kunnen worden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.