Matrasbeschermer


Matrasbeschermers zorgen ervoor dat je kindje droog en comfortabel slaapt. Het beschermt je matras tegen vuil en vocht waardoor je matras een langere levensduur heeft. Er zijn verschillende soorten matrasbeschermers. Zo hebben we de molton, een vocht absorberend en ook een luchtdoorlatende matrastopper waar je kindje als het ware op een veilig luchtlaagje slaapt en waardoor warmte en vocht wordt afgevoerd.

Filter op
Maxxi-air / Airgosafe babytopper 60 x 120 CM
Maxxi-air / Airgosafe babytopper 60 x 120 CM
De handige ABZ Maxxi-Air babytopper kan worden bevestigd op het mastrasje in het ledikant van je kindje. De ventilerende boven- en onderlagen van de topper zijn gemaakt van een 3D-honingraatstructuur. Ter bescherming van het matras tegen vocht door transpiratie en bedplassen is er een gelamineerde laag aangebracht. De onderste 3D-laag zorgt ervoor dat de matras niet wordt afgesloten, waardoor de ventilatie wordt bevorderd. Zo wordt schimmelvorming voorkomen. Deze babytopper is zeer gemakkelijk uitneembaar en volledig wasbaar en te reinigen, zowel de afzonderlijke onderdelen als het geheel. De topper heeft een Öko-Tex keurmerk. • Materiaal: polyester • Materiaal vulling: polyester • Gewicht: 0,9 kg • Wasvoorschrift: 40°C
Kleur varianten
€ 49,95

Waterdichte matrasbeschermers en luchtdoorlatende matrastoppers

Waterdichte matrasbeschermer

De naam zegt het al. Het beschermt je matras tegen vocht. Iedereen verliest tijdens zijn slaap vocht, zo ook je kindje. Om te voorkomen dat dit vocht in het matras trekt en je matras een langere levensduur te geven gebruik je een waterdichte matrasbeschermer, de molton.

Luchtdoorlatend matrastopper (Maxxi-Air of Aerosleep)

Om je kindje een veilig slaapplekje te bieden bestaat er een luchtdoorlatende matrastopper, een handige topper die op iedere matras past en makkelijk afneembaar is. hierdoor slaapt je kindje als het ware op een luchtlaagje door de speciale 3D honingraat structuur. Deze matrastopper gebruik je bovenop het matrasje en zorgt voor extra veiligheid en hygiëne. Veiligheid: Uit onderzoeken blijkt dat baby’s vanaf drie maanden uit zichzelf op de buik kunnen rollen. Op een topper van Maxxi-air of Aerosleep heeft je kindje ook in die houding de mogelijkheid om vrij te ademen waardoor de kans op verstikking aanzienlijk wordt verkleind. Hygiene: door een vochtabsorberende tussenlaag wordt urine, braaksel en ander vocht opgevangen. Het vuil wordt geabsorbeerd zodat je kindje als het ware droog ligt. daarbij is het product op 60 graden te wassen zodat alle bacteriën uit de matrastopper gewassen kunnen worden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.