Eenpersoons matras


Veiligheid en comfort zijn de belangrijkste uitgangspunten bij het uitzoeken van een goed matras van je kindje. Kindercompagnie heeft verschillende matrassen van diverse materialen. Wil je graag advies over wat het beste matras voor jullie kindje is? Kom dan eens langs in Lithoijen, we geven je graag passend advies.

Filter op
Kindermatras Pocketveer HR Bamboo 90 x 200 CM
Kindermatras Pocketveer HR Bamboo 90 x 200 CM
Een heerlijk matras om op te slapen.
Kleur varianten
€ 289,00

Een goede nachtrust voor je kind

Het is belangrijk dat je kind goed slaapt, en daarom is het van belang dat je kind op een matras ligt dat hem of haar optimaal ondersteunt. Er zijn verschillende soorten matrassen die je met elkaar kunt vergelijken. Daarnaast zijn de matrassen van verschillende materialen gemaakt en is er sprake van een kwaliteitsverschil.

Een voordelig matras voor je kind

Bij Kindercompagnie kun je altijd rekenen op goede kwaliteit voor een scherpe prijs, ook als het om een matras voor je kind gaat. Bekijk onze collectie en bestel het matras eenvoudig online. Mocht je nog vragen hebben of meer uitleg, kom langs in de winkel of neem contact met ons op.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.