Bedzeil


Handig bedzeil voor de hygiëne Je kind brengt heel wat uren in zijn bed door en uiteraard wil je het matras graag schoonhouden. Het is dan ook aan te raden om het matras te beschermen tegen transpiratie, spugen en doorlekken van de luier of ongelukjes, zodat het langer meegaat. Kindercompagnie heeft hier handige oplossingen voor.

Filter op
Kussen Flamingo
Kussen Flamingo
Kleur varianten
€ 39,95

Welk bedzeil kies je?

Neem je een los zeiltje, zorg er dan voor dat je dit niet ter hoogte van het hoofd en de schouders van je kind legt, omdat de warmte anders niet goed afgevoerd kan worden. Een zeiltje gebruik je alleen voor onder de billetjes. Over het zeiltje doe je een molton en dan een gewoon hoeslaken. Je kunt ook kiezen voor het gemak van een waterdichte molton matrasbeschermer. Verder hebben wij luchtdoorlatende matrastoppers met een tussenlaag die het vocht absorbeert en die voor extra veiligheid zorgt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.