Matras voor de kinderkamer

Veiligheid en comfort zijn de belangrijkste uitgangspunten bij het uitzoeken van een goed matras van je kindje. Kindercompagnie heeft verschillende matrassen van diverse materialen. Wil je graag advies over wat het beste matras voor jullie kindje is? Kom dan eens langs in Lithoijen, we geven je graag passend advies.

Filter op

Goed matras advies bij Kindercompagnie

De kinderkamer is bijna klaar, het ledikant heeft plek gemaakt voor een junior bed of een eenpersoonsbed. Belangrijk is dat je kindje een gezonde plek heeft waar hij fijn slaapt. Bij de aankoop van een matras vertellen wij je graag meer over de onderlinge verschillen tussen onze matrassen. Een matras moet niet alleen stevig zijn, veerkracht en ventilatie zijn daarnaast ook belangrijke aandachtspunten. Heb je vragen? Kom langs in de winkel en we helpen je graag verder.

Stylingadvies

Nog ideeën nodig voor de kinderkamer? Ook daar ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben meer dan 100 ingerichte baby- en kinderkamers. Stylingadvies nodig? We denken graag met je mee over de inrichting van de kinderkamer! Maak een afspraak met ons deskundig personeel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.