Junior Dekbedovertrek

Met een mooi dekbedovertrek kun je prachtige kleuraccenten leggen in de kinderkamer. Bepaal wat je favoriete kleur of stijl is en zoek bij ons het juiste junior dekbedovertrek. Je kunt eenvoudig zoeken door de gewenste maat of kleur te selecteren. Met een of meerdere nieuwe dekbedovertrekken kun je de kamer van je kind een totaal nieuwe uitstraling geven!

Filter op

Junior dekbedovertrek: ruime keuze bij Kindercompagnie


Peuter dekbedovertrekken: en mooi dessin voor iedere junior kamer

Wij hebben dekbedovertrekken voor het juniorbed (peuterdekbedden) in verschillende prachtige tinten. Je kunt kiezen voor fijne, vrolijk gekleurde motiefjes voor een lieve meisjeskamer of een avontuurlijke print voor een jongetje. Of voor ruitjes die een landelijke sfeer oproepen. Als je kind van een bepaald thema houdt, hebben wij voor zowel jongens als meisjes overtrekken met originele applicaties van leuke kinderfiguren.

Maak van de kinderkamer iets moois

Als je toch bezig bent de kamer van je kind aan te passen aan de nieuwe leeftijdsfase, kijk dan bij Kindercompagnie ook naar sierkussens en lampen. Bepaalde merken hebben lijnen met op elkaar afgestemde producten. Wij zijn je graag van dienst om je ideeën voor een leuke juniorkamer vorm te geven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.