Filter op

Welk junior dekbed kies je?

Junior dekbed kopen (120 x 150cm)? Je hebt de keuze tussen een enkel dekbed of een vierseizoenendekbed, waarmee je de dikte eenvoudig kunt aanpassen aan het seizoen. Onze dekbedden zijn allemaal anti allergisch, wat inhoudt dat de vulling bij de meeste mensen geen allergische reactie oproept. Het voorkomen van huisstofmijtallergie is moeilijker. Daarom zijn er ook dekbedden die een speciale anti-huisstofmijtvulling hebben. De dekbedden zijn allemaal eenvoudig wasbaar.

Online bestellen of in de winkel langskomen

Wil je vanuit je luie stoel alle producten zoeken die je nodig hebt? Het kan bij Kindercompagnie, in onze handige online shop. Wil je de spullen in het echt komen bekijken, breng dan een bezoekje aan onze prachtige baby- en kinderspeciaalzaak in Lithoijen, vlakbij Den Bosch. Daar vind je alle kinderspullen die je nodig hebt en bovendien veel inspiratie dankzij de talloze stijlkamertjes en vele trendy stylingproducten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.