Dekbedovertrekken


Lekker wegdromen onder een ridderdekbed of een lief dekbedovertrek met harten? Kinderen zijn dolblij met een nieuw dekbedovertrek in de stijl of kleur die favoriet is. Als je op zoek bent naar nieuw linnengoed voor de kinderkamer, dan vind je bij Kindercompagnie prachtige dekbedovertrekken.

Filter op
Dekbedovertrek 'Panda' - 140 x 200 CM
Dekbedovertrek 'Panda' - 140 x 200 CM
Zachte kwaliteit om heerlijk onder te slapen.
Kleur varianten
€ 85,00

Dekbedovertrek voor kinderen als blikvanger

Goede kwaliteit en een verzorgde uitstraling

Ten eerste zijn onze dekbedovertrekken van uitstekende kwaliteit die lang meegaat en mooi blijft. Dus je hoeft alleen nog maar de juiste opdruk te kiezen. Wij hebben onder meer moderne of stoere prints, subtiele applicaties, vrolijk gekleurde motiefjes of juist een sobere, rustgevende stijl. Misschien is je kind helemaal weg van een bepaald thema, kleur of dier. Als dit niet zo is, dan kun je bij Kindercompagnie vast ideeën opdoen.

Creëer eenheid in de kinderkamer

Heb je een mooi dekbedovertrek voor kinderen gevonden? Zoek meteen bijpassende hoeslakens uit in een fraaie tint. Kijk ook eens naar onze originele quilts en plaids waarmee je eenvoudig een knusse kinderkamer kunt creëren. Ook stijlvolle kussens of manden kunnen de kamer omtoveren tot een waar paradijs voor je kind.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.