Eindelijk is het zover! Onze shop in shop bij Boezemvriend in Amsterdam is geopend. Naast onze winkel in Lithoijen kun je nu ook hier terecht voor de mooiste babykamers, accessoires en de leukste kraamcadeautjes. Onze stylistes hebben met veel liefde en oog voor detail de mooiste stijlkamers vormgegeven. Deze ‘mini’ kamertjes zijn ieder uniek en spelen in op de laatste trends. In Amsterdam presenteren wij naast onze eigen lijn KC Exclusief ook de mooiste merken zoals Liewood, Olli en Ella, Fiona Walker, Bamboom, Oyoy en Maileg.

Styling advies op maat

Zijn jullie in verwachting en willen jullie graag geïnspireerd worden? Het team van Boezemvriend helpt jullie graag! Als ervaringsdeskundige geven zij antwoord op al jullie vragen. Wil je graag professioneel stylingadvies op maat? Ook dat is mogelijk! Wij bieden verschillende styling pakketten aan, van een kort advies tot de complete styling aan huis. Onze stylistes reizen op afspraak af naar het mooie Amsterdam om jullie te inspireren en te zorgen dat jullie babykamer een mooi geheel wordt. Bekijk hier de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de opening? Hou onze socials in de gaten of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.