Baby- en kindermeubels op maat!

Natuurlijk is er heel veel moois te koop, maar soms vind je net niet wat je in gedachten hebt. Heb je niet zo’n  grote baby- of kinderkamer? Passen bestaande meubels er niet mooi in? Dan is het tijd om bij Kindercompagnie langs te gaan! Na een gesprek gaan we je wensen en ideeën omzetten in een mooi babymeubel en komen we waar nodig met creatieve oplossingen.

Tekeningen van jouw babykamer of kinderkamer

Of het nu gaat om een complete set, of een losse babykast, ledikant en commode. Wij maken een tekening zodat je al een idee krijgt hoe het eruit komt te zien. Samen bepalen we het materiaal waarmee er gewerkt gaat worden, dit is vooral afhankelijk van welke sfeer / uitstraling je zoekt. Als het babymeubel naar wens is komt de afwerking, welke kleur past in jullie babykamer? Alles wordt gemaakt en afgewerkt in eigen werkplaats en spuiterij. Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste kleur en of styling? Ook hierin helpen we je graag verder!

Voor iedere kinderkamer een oplossing!

Is je kindje toe aan een juniorbed of tienerbed? Kindercompagnie biedt ook hier de mogelijkheid tot maatwerk! Een bureau op maat, een kinderkledingkast of een leuk nachtkastje naar wens, het is allemaal mogelijk. Ook hier bepaal je het materiaal en de kleur zelf, dat is geheel afhankelijk van de sfeer die je de kinderkamer geeft. Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste kleur en of styling? Wij helpen je graag.