Soms wil je als ouder net even iets anders dan de rest. Iets bijzonders, wat je niet overal ziet. En met welk product kan je nou beter de show stelen dan met een kinderwagen? Daarom brengen grote merken regelmatig met limited edition kinderwagens op de markt. De nieuwste troef in onze winkel is de JOOLZ Geo² Shade. Een pareltje voor het oog én hij rijdt ook nog eens heel lekker.

De Joolz Geo² Shade Limited Edition is gemaakt voor een frisse start, zoals een vroege ochtend. Het chassis, de wielen en leatherette details zijn uitgevoerd in grijze tonen die subtiel contrasteren met de Midnight blue stof. Wat een mooie combinatie. De stof is afgewerkt met geometrische vormen. Dit maakt de wagen stoer en stijlvol tegelijk!

Gratis dekentje bij de Joolz Geo² Shade

Ga je voor deze kinderwagen? Dan krijg je van Joolz er een lichtgrijs dekentje met een donkergeel patroon bij. Gemaakt van biologisch katoen natuurlijk. Handig als er een fris zomers briesje opsteekt tijdens het wandelen. Maar het dekentje kan ook in een ledikantje gebruikt worden.

Accessoires bij de JOOLZ Geo² Shade

In de stijl van deze kinderwagen is ook een stoere verzorgingstas en een slaapzak verkrijgbaar. Ideaal voor de koudere dagen. De verzorgingstas is in de vorm van een rugzak. Zo heb je dus altijd allebei je handen vrij en dat is wel zo gemakkelijk als je met één of meerdere kinderen op pad gaat.

 

Op = op

Interesse JOOLZ Geo² Shade? Kom dan langs in onze winkel of bestel ‘m online. Wees er snel bij, want op is op. Het is tenslotte een limited edition.