* J O O L Z   D E M O D A G * 

Save the date: zaterdag 23 november @ Kindercompagnie!

Ben je op zoek naar een kinderwagen en komt een Joolz in aanmerking? Of heb je al gekozen voor een Joolz maar wil je meer leren over de mogelijkheden en functies van jouw kinderwagen? Wil jij alle ”ins and outs” horen van een Joolz specialist?


Kom dan op zaterdag 23 november naar onze winkel voor een exclusieve Joolz demodag! Tussen 10:00 en 17:00 uur is er een team van Joolz aanwezig om jou advies te geven.

Laat gratis jouw unieke Joolz veiligheidsbeugel customizen door Aimée van Take your Aim. Van 13:00 tot 17:00 uur is zij aanwezig in onze winkel. Daarnaast staat er voor elke kopende Joolz klant een goed gevulde goodiebag klaar. Maar dat is zeker nog niet alles.. meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates!

Uiteraard zorgen wij voor gezonde smoothies en een lekker hapje. Heb je de wandelwagen gekozen, maak dan gerust nog een rondje door de winkel. In een oud klooster en dorpsschool vind je meer dan 100 gestylde kamers. Waar eens de kerkbanken stonden vind je nu accessoires om je kinderkamer mee aan te kleden. Laat je verrassen!