Het Nederlandse populaire merk Joolz lanceert haar nieuwste kinderwagen de Joolz Day+. Een ding is zeker de plus staat er niet voor niets achter!

De kinderwagens van Joolz zijn zeer bekend én geliefd bij vele jonge ouders. Het merk staat voor veiligheid, gemak en duurzaamheid. De kinderwagens sluiten aan op de levensstijl van gezinnen met kleine kinderen en groeien met de verschillende fases van het gezin mee.

Als jonge ouders is het leven vaak druk en hectisch en een praktische wandelwagen is dan wel zo fijn! Het doel van Joolz is dan ook simpel, design en functionaliteit samenbrengen om zo het leven van jonge gezinnen nét even makkelijker en daardoor ook leuker te maken. Dit doel hebben ze waargemaakt, het merk heeft al vele prijzen gewonnen waaronder de ‘Red Dot Award’ voor het beste design.

Stijlvol en slim design kinderwagen

De nieuwste aanwinst van Joolz is de Day+ kinderwagen, dé opvolger van de bekende Day3. En wat zijn wij blij met deze nieuwe uitvoering! De bekende Day3 was en is nog steeds bij vele gezinnen een groot succes mede door de vele praktische opties en het mooie design. Echter gaat de Day+ op vele punten nog een stapje verder in gebruiksgemak én ook aan het design van de wagen is nog meer aandacht besteed.

Vergelijkbaar met de Day3 is de goede wendbaarheid en stabiliteit van de kinderwagen. Met één hand manoeuvreer je de wagen moeiteloos door de straten terwijl je kindje heerlijk een dutje kan doen, dankzij de goede vering en de stevige wielen. De wagen veert mee met de ondergrond en is hierdoor zowel geschikt voor de stad als voor lange wandelingen door de natuur met het hele gezin. Naast het zachte en goed ademende matras biedt de Day ook diverse ventilatie mogelijkheden. In tegenstelling tot vele andere kinderwagens kun je de voorzijde van de wieg open ritsen.

Is je kindje eenmaal uit de wieg gegroeid dan kun je deze vervangen door het zitje, gemiddeld is dit na 6 maanden. Makkelijk en snel door middel van de knop aan de bovenzijde van het frame verstel je het zitje. Je kunt het zitje in drie verschillende standen plaatsen. Is je kindje nog vrij klein en is de overstap toch nog even groot dan kun je het zitje in de ligstand plaatsen. Natuurlijk is deze stand ook perfect als ze een kort dutje willen doen of als je ze even snel wilt verschonen in de kinderwagen. Extra praktische is de nieuwe duwstang die in tegenstelling tot de andere modellen routeerbaar is.

Voor nog meer gebruiksgemak heeft de Day+ een extra grote opbergmand. Deze opbergmand is voorzien van een open stof waardoor je niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar je spullen, alles is nu goed zichtbaar. Wil je een mooie avondwandeling maken? Ook dan kun je met de Day+ veilig over straat dankzij de twee led lampjes, deze zijn aan het frame bij de opbergmand bevestigd hierdoor ben je ook in het donker zichtbaar. De lampjes geven subtiel licht dus je staat ook niet direct in de spotlight, wel zo fijn.

Ga je een dagje weg dan neem je met gemak de kinderwagen mee in de auto. Als eerste klik je de wieg van het frame en vervolgens klap je het frame met het behulp van de knopjes op het frame makkelijk en snel in. Handig om altijd eerst de rem erop te plaatsen zowel aan de voorkant als aan de achterkant, dit is ook om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast is het mogelijk om de achterwielen eraf te halen zo past de kinderwagen ook in een kleine auto. Is de wieg niet meer nodig en is het zitje op de wandelwagen geplaatst, dan kun je de kinderwagen in een keer inklappen! Vergeet alleen niet om de zonnekap in te klappen.


Joolz Day+ Awesome anthracite – Exclusief verkrijgbaar bij Kindercompagnie

Voor wie is de Day+ kinderwagen geschikt?

De avonturier, de stedeling of carrière tijger? De Day+ van Joolz is een veelzijdige kinderwagen die aansluit bij diverse levensstijlen. Of je nu graag een lange wandeling wilt maken door de natuur of je bent toch meer van de stad en wilt de wagen puur functioneel gebruiken, dan is dit beide mogelijk. Een extra pluspunt van de kinderwagen is de hoogte. Naast dat de duwstang in hoogte verstelbaar is, is de wieg en het zitje ook net iets hoger. Over smaak valt niet te twisten en ook daar heeft Joolz rekening mee gehouden. De Day+ is in diverse kleur samenstellingen mogelijk. Kies jouw gewenste kleur en let’s roll!

Bekijk hier de hele collectie