Tijd voor een tienerkamer

Voor je het weet is jullie kindje alweer toe aan de volgende stap, een echte kinderkamer! De coolste, gaafste, stoerste en liefste kinderkamers vind je bij Kindercompagnie. Gaan jullie voor een juniorbed, of meteen voor een groot eenpersoonsbed dat straks ook in de tienerkamer past? Welk matras is goed voor mijn kind? Zoveel te vragen en te overwegen. Kom langs en laat je informeren en bekijk de ingerichte kinderkamers.

Tienerkamer ideeën

Jullie zoon of dochter wil een kinder- of tienerkamer die aansluit bij zijn of haar eigen stijl en identiteit. Vrolijk, stoer, spannend en vooral niet saai! Bij ons vind je een uitgebreide collectie van super originele tienerkamers.

Kindermeubels tienerkamers

Bedbank, bedstee of boomhut, we hebben het allemaal. Maar ook als je op zoek bent naar een uniek kindermeubel vind je het in ons woonwarenhuis in Lithoijen. Naast bestaande meubellijnen van diverse merken, heeft Kindercompagnie een eigen meubellijn. Wij ontwerpen en produceren zelf meubels. Toch liever in een andere kleur? Net een andere handgreep? Bijna alles is mogelijk en toepasbaar, we denken graag mee in oplossingen!

Kom inspiratie opdoen

Kindercompagnie is gevestigd in een groot voormalig klooster en dorpsschool in Lithoijen (provincie Noord-Brabant tegen de grens van Gelderland, tussen Den Bosch, Oss en Nijmegen in). Wij bieden de aanstaande ouders en grootouders volop inspiratie. Overal in de winkel vindt u hippe accessoires, de nieuwste trends en volledig ingerichte babykamers, kinderkamers en tienerkamers. Kom langs en laat je inspireren!