Kindercompagnie blog: een goede dosis inspiratie

Trends, hippe nieuwe producten en merken, zwangerschapsweetjes en natuurlijk styling advies. Je vindt het allemaal op het blog van Kindercompagnie. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kindercompagnie en ons eigen merk KC Exclusief. Veel leesplezier!

Liever direct shoppen?
Bekijk hier onze openingstijden of shop online in onze webshop.

Checklist vakantie met een 1-jarige: wat neem je mee?

We mogen weer! Ik ga op (vlieg)vakantie met een kind en neem mee...?
Geplaatst op:
Bekijk blog post

NIEUW! SHOP-IN-SHOP BIJ PRÉNATAL

Kindercompagnie is tegenwoordig ook te vinden in de shop-in-shop bij Prénatal in Amersfoort. Hier vind je een blik van de eigen meubellijn genaamd KC Exclusief.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

DÉ INTERIEURTREND VAN 2021: JAPANDI!

Bij Kindercompagnie houden we de trends altijd nauwlettend in de gaten. Dit zie je niet alleen terug in de ontwikkeling van onze eigen meubellijn, KC Exclusief, maar ook in de inrichting van deze kamers. Een trend die in 2021 helemaal hot is, is Japandi. Ben je benieuwd hoe de stylisten van Kindercompagnie deze trend toepassen in de baby- en kinderkamers? Lees dan verder en laat je inspireren door onze stylingtips.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

NIEUW! JOOLZ DAY+ STYLE IT YOURSELF

Een kinderwagen die helemaal aansluit bij jouw stijl, hoe tof is dat!? Creëer nu jouw eigen, unieke Joolz Day+ Style it yourself en ga in stijl op stap!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

AAN TAFEL: DIT KINDERSERVIES VAN LIEWOOD WIL JE GEWOON HEBBEN!

Kinderservies dat niet alleen praktisch is maar ook nog mooi!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

JOOLZ DEMODAG: ZATERDAG 19 JUNI 2021

Kom op zaterdag 19 juni naar onze winkel voor een exclusieve Joolz demodag! Tussen 10 en 17 uur is er een team van Joolz aanwezig om jou advies te geven. Save the date!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

TAPIS PETIT : DE MOOISTE VLOERKLEDEN VOOR DE BABYKAMER EN KINDERKAMER.

Het vloerkleed mag niet ontbreken in de babykamer en kinderkamer! Tapis Petit is het hippe merk met de leukste en zachtste vloerkleden.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

GESPOT: KINDERCOMPAGNIE BIJ HET NOS JOURNAAL

Op woensdag 3 maart mocht onze eindelijk weer open, voor shoppen op afspraak. Het NOS journaal kwam deze dag een kijkje nemen. Om te achterhalen wat dit betekent voor jonge (aanstaande) ouders maar ook voor ons als winkelier.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Kindercompagnie is weer open voor shoppen op afspraak. Wij zijn dolblij dat wij jullie weer mogen ontvangen en kunnen niet wachten om jonge (aanstaande) ouders te verrassen met de mooiste babykamers, kinderkamers, kinderwagens, beddengoed en accessoires.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Basic chique babykamer 'Lieke' van KC Exclusief

Babykamer 'Lieke' van KC Exclusief is dé nieuwe babykamer en exclusief verkrijgbaar bij Kindercompagnie.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.