Kindercompagnie blog: een goede dosis inspiratie

Trends, hippe nieuwe producten en merken, zwangerschapsweetjes en natuurlijk styling advies. Je vindt het allemaal op het blog van Kindercompagnie. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kindercompagnie en ons eigen merk KC Exclusief. Veel leesplezier!

Liever direct shoppen?
Bekijk hier onze openingstijden of shop online in onze webshop.

Ledikantdekentjes voor de (iets) koudere nachten

De tropisch, warme nachten van boven de 20 graden Celsius zijn voorbij. Hoewel de dunne zomerdekentjes nog niet opgeborgen hoeven te worden, komen de nachten voor een iets warmer dekentje dichterbij.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Kom gratis je Tripp Trapp kinderstoel graveren op 5 of 6 oktober

Bram, Liv, Levi of Mila: de naam van kindje is voor altijd. En hoe leuk is het om deze naam te vereeuwigen op de kinderstoel die hun leven lang meegaat? Kom op vrijdag 5 of zaterdag 6 oktober naar onze winkel en neem het ruggesteuntje van jouw Tripp Trapp stoel mee. Wij zorgen er dan voor dat de naam van jouw kindje in de stoel gegraveerd wordt. Nog geen Tripp Trapp in huis? Of heb je een Tripp Trapp nodig? Doe dan mee met onze winactie in de winkel! #vindenweleuk!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Stijlkaarten voor een sfeervolle babykamer of kinderkamer

Het bepalen van de juiste ‘look’ van de kinderkamer of speelkamer kan soms best lastig zijn. Wil je goed voorbereid op meubel- of accessoiresjacht? Dan is het handig om vooraf alvast een bepaalde stijl te bepalen. Dit maakt het winkelen heel wat makkelijker!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Actie: ontvang een cadeaubon van 100 euro bij aankoop van een complete babykamer!

Ben jij op zoek naar een complete babykamer? Van vrijdag 6 juli tot en met zaterdag 14 juli ontvang je bij aankoop van een complete kamer (ledikant, commode en kledingkast) een Kindercompagnie cadeaubon* van 100 euro! Daarmee kun je een heleboel leuke spullen kopen in onze winkel!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Okergele smaakmakers op de babykamer

We love okergeel! En wij niet alleen. Deze warme kleur is bezig met een flinke opmars op de babykamer. Ze combineert goed met verschillende natuurtinten en petrol blue. Maar okergeel past als accentkleur ook perfect op een babykamer in zwart – wit stijl. Ben jij nog op zoek naar okergele eyecatchers? Bekijk hieronder onze tips.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

JOOLZ presenteert… de JOOLZ Geo² Shade

Soms wil je als ouder net even iets anders dan de rest. Iets bijzonders, wat je niet overal ziet. En met welk product kan je nou beter de show stelen dan met een kinderwagen? Daarom brengen grote merken regelmatig met limited edition kinderwagens op de markt. De nieuwste troef in onze winkel is de JOOLZ Geo² Shade.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Wieg, ledikant of meegroeibedje: wat moet ik kiezen?

In verwachting? Dan heb je vast over de inrichting van de babykamer nagedacht. Een fijn en knus slaapplekje voor je baby is hier een belangrijk onderdeel van. Maar welk bedje moet je kiezen… Het aanbod is zo groot! Ga je voor een ledikant of meegroeibed? Of start je liever met een wiegje? In dit blog leggen we de verschillen uit en laten we direct een paar schitterende bedjes zien.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Feestelijke opening nieuwe Stokke kinderstoelenafdeling bij Kindercompagnie

Heb jij altijd een eetstoel met een persoonlijke tekst voor je kindje willen hebben? Kom dan op vrijdag 1 juni naar Kindercompagnie in Lithoijen. Op deze dag opent Kindercompagnie – in samenwerking met Stokke – de nieuwe kinderstoelenafdeling. Om dit te vieren kun je van 10:00 tot 21:00 uur gratis je Stokke Tripp Trapp® kinderstoel laten graveren.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

3x Scandinavische design en lifestyle merken

Scandinavië en design gaan hand in hand. Minimalistisch, functioneel en licht zijn typerend voor deze stijl. Dat maakt de Scandinavische woontrend heel geschikt voor babykamers en kinderkamers. In dit blog vertellen we je meer over drie prachtige merken uit Denemarken en Zweden. En natuurlijk laten we je direct heel veel mooie items zien.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Gratis workshop: moodboard maken en styling advies

Wil jij binnenkort een babykamer inrichten? Of wordt de babykamer verruild voor een kinderkamer? Dan hebben we iets leuks voor je! Op vrijdag 13 april organiseren wij van 14:00 tot 17:00 uur een gratis, professionele workshop moodboard maken en stylingadvies! Daar wil je bij zijn.
Geplaatst op:
Bekijk blog post