Kindercompagnie blog: een goede dosis inspiratie

Trends, hippe nieuwe producten en merken, zwangerschapsweetjes en natuurlijk styling advies. Je vindt het allemaal op het blog van Kindercompagnie. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kindercompagnie en ons eigen merk KC Exclusief. Veel leesplezier!

Liever direct shoppen?
Bekijk hier onze openingstijden of shop online in onze webshop.

Actie: ontvang een cadeaubon van 100 euro bij aankoop van een complete babykamer!

Ben jij op zoek naar een complete babykamer? Van vrijdag 6 juli tot en met zaterdag 14 juli ontvang je bij aankoop van een complete kamer (ledikant, commode en kledingkast) een Kindercompagnie cadeaubon* van 100 euro! Daarmee kun je een heleboel leuke spullen kopen in onze winkel!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Okergele smaakmakers op de babykamer

We love okergeel! En wij niet alleen. Deze warme kleur is bezig met een flinke opmars op de babykamer. Ze combineert goed met verschillende natuurtinten en petrol blue. Maar okergeel past als accentkleur ook perfect op een babykamer in zwart – wit stijl. Ben jij nog op zoek naar okergele eyecatchers? Bekijk hieronder onze tips.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

JOOLZ presenteert… de JOOLZ Geo² Shade

Soms wil je als ouder net even iets anders dan de rest. Iets bijzonders, wat je niet overal ziet. En met welk product kan je nou beter de show stelen dan met een kinderwagen? Daarom brengen grote merken regelmatig met limited edition kinderwagens op de markt. De nieuwste troef in onze winkel is de JOOLZ Geo² Shade.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Wieg, ledikant of meegroeibedje: wat moet ik kiezen?

In verwachting? Dan heb je vast over de inrichting van de babykamer nagedacht. Een fijn en knus slaapplekje voor je baby is hier een belangrijk onderdeel van. Maar welk bedje moet je kiezen… Het aanbod is zo groot! Ga je voor een ledikant of meegroeibed? Of start je liever met een wiegje? In dit blog leggen we de verschillen uit en laten we direct een paar schitterende bedjes zien.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Feestelijke opening nieuwe Stokke kinderstoelenafdeling bij Kindercompagnie

Heb jij altijd een eetstoel met een persoonlijke tekst voor je kindje willen hebben? Kom dan op vrijdag 1 juni naar Kindercompagnie in Lithoijen. Op deze dag opent Kindercompagnie – in samenwerking met Stokke – de nieuwe kinderstoelenafdeling. Om dit te vieren kun je van 10:00 tot 21:00 uur gratis je Stokke Tripp Trapp® kinderstoel laten graveren.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

3x Scandinavische design en lifestyle merken

Scandinavië en design gaan hand in hand. Minimalistisch, functioneel en licht zijn typerend voor deze stijl. Dat maakt de Scandinavische woontrend heel geschikt voor babykamers en kinderkamers. In dit blog vertellen we je meer over drie prachtige merken uit Denemarken en Zweden. En natuurlijk laten we je direct heel veel mooie items zien.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Gratis workshop: moodboard maken en styling advies

Wil jij binnenkort een babykamer inrichten? Of wordt de babykamer verruild voor een kinderkamer? Dan hebben we iets leuks voor je! Op vrijdag 13 april organiseren wij van 14:00 tot 17:00 uur een gratis, professionele workshop moodboard maken en stylingadvies! Daar wil je bij zijn.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Reuze swaddles: onmisbaar item voor je baby-uitzet

Reuze swaddles. Ze zijn ideaal en eigenlijk onmisbaar voor de verzorging van de eerste jaren van je kindje. Veel mama’s zijn dan ook vol lof over deze multi-functionele hydrofiele doek. Heb jij nog nooit van een swaddle gehoord of weet je precies wat je ermee kunt? Wij leggen graag aan je uit én laten je direct enkele prachtige swaddles uit ons assortiment zien (de swaddle op de foto is van Mies en Co).
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Tien leuke opbergmanden en boxen voor op de kinderkamer of speelkamer

Rondslingerende Duplo, een stapel knuffels in de hoek en een verstopt dokterskoffertje onder tafel. Voor veel ouders klinkt dit vast herkenbaar in de oren. Want hoe klein ze ook zijn, wat kunnen ze goed rommel maken.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Shop the look: robuust en stoer #2

Metaal, hout en donker gecombineerd met licht. In deze stoere babykamer zijn veel natuurlijke materialen gebruikt. En dat geeft de kamer een robuuste, maar ook warme look.
Geplaatst op:
Bekijk blog post