Kindercompagnie blog: een goede dosis inspiratie

Trends, hippe nieuwe producten en merken, zwangerschapsweetjes en natuurlijk styling advies. Je vindt het allemaal op het blog van Kindercompagnie. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kindercompagnie en ons eigen merk KC Exclusief. Veel leesplezier!

Liever direct shoppen?
Bekijk hier onze openingstijden of shop online in onze webshop.

De 8 leukste kerstcadeaus voor (aanstaande) mama’s en papa’s

Warme chocolademelk, de kerstliedjes op de radio en lichtjes in de boom. Het is weer bijna kerstmis! Deze heerlijke tijd draait om samen zijn met je geliefde, familie of vrienden. Wil jij tijdens de feestdagen je partner, (schoon-) dochter of zoon verwennen met een mooi cadeau? Wij hebben 7 leuke kerstcadeaus voor (aanstaande) mama’s en papa’s voor je op rij gezet.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Een mooie, praktische kinderkamer: zo doe je dat

Het einde van het jaar is inzicht. Buiten wordt het kouder, dus er wordt meer binnengespeeld. Een goed moment om de kinderkamer onder de loep te nemen.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Shop the look: Botanische kinderkamer

Planten, vlinders en natuurlijke materialen. Babykamers met een botanisch gevoel zijn helemaal hip. Ontdek deze look bij Kindercompagnie.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

De mooiste cadeaus voor pakjesavond

Hij komt… hij komt… Het is weer cadeautjestijd. Ga je voor praktische spullen of wordt het weer een hele berg speelgoed? Ons advies: ga voor een gezonde mix .
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Dunstan babytaal: wil jij de taal van je baby spreken?

Je baby huilt en is ontroostbaar. Dat moment van onmacht is herkenbaar voor alle ouders. Je hebt alles al geprobeerd, een schone luier, het flesje melk wordt niet opgedronken, maar ook slapen is niet de oplossing. Wat is er toch aan de hand? Kon jouw kindje maar praten....
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Babykamertrends 2018: kleurrijk, aaibaar, stoer of new vintage

In verwachting? Dan is het de hoogste tijd om over de inrichting van de babykamer na te denken. Wil je een babykamer volgens de laatste trends? Van aaibaar tot stoer; dit zijn volgens Rona de Hommel van Kindercompagnie, de ‘must do’ babykamertrends van 2018.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

7 tips om de juiste babykamer te kiezen!

Ben jij op zoek naar een babykamer, maar weet je niet goed hoe je die keuze gaat maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die handig kunnen zijn bij het kiezen van de juiste babykamer voor jullie kindje.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Positiekleding must-haves

Wat heb je nodig qua positiekleding? Doordat je positiekleding koopt voor een korte periode heb je vaak minder kleding om uit te kiezen en is je garderobe kleiner. Rona zet de must-haves op een rijtje!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Word jij binnenkort vader?

Enorm spannend! Je gaat namelijk een onzekere zware tijd tegemoet, maar wat ontzettend mooi een baby’tje van jullie samen.. Wil jij wat tips voor jouw aanstaande vaderschap? Lees dan snel verder!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Schapenvachtjes

Is jouw kindje wat onrustig? Huilt je baby veel en valt hij soms moeilijk in slaap? Misschien kan een schapenvachtje een oplossing zijn!
Geplaatst op:
Bekijk blog post
Instagram