Bugaboo introduceert Limited edition Cameleon³ Kite

Bugaboo heeft de nieuwe Limited Edition Cameleon³ Kite gelanceerd. De inspiratiebron van deze nieuwe wagen was vrijheid en beweging. De unieke geometrische print op de bekleding is gebaseerd op de bekende vliegervorm.

Bekijk hier de kinderwagen

Babykamertrends 2018: kleurrijk, aaibaar, stoer of new vintage

In verwachting? Dan is het de hoogste tijd om over de inrichting van de babykamer na te denken. Wil je een babykamer volgens de laatste trends? Van aaibaar tot stoer; dit zijn volgens Rona de Hommel van Kindercompagnie, de ‘must do’ babykamertrends van 2018.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

7 tips om de juiste babykamer te kiezen!

Ben jij op zoek naar een babykamer, maar weet je niet goed hoe je die keuze gaat maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die handig kunnen zijn bij het kiezen van de juiste babykamer voor jullie kindje.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Positiekleding must-haves

Wat heb je nodig qua positiekleding? Doordat je positiekleding koopt voor een korte periode heb je vaak minder kleding om uit te kiezen en is je garderobe kleiner. Rona zet de must-haves op een rijtje!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Word jij binnenkort vader?

Enorm spannend! Je gaat namelijk een onzekere zware tijd tegemoet, maar wat ontzettend mooi een baby’tje van jullie samen.. Wil jij wat tips voor jouw aanstaande vaderschap? Lees dan snel verder!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Schapenvachtjes

Is jouw kindje wat onrustig? Huilt je baby veel en valt hij soms moeilijk in slaap? Misschien kan een schapenvachtje een oplossing zijn!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Yeah, de nieuwe webshop van Kindercompagnie is in de lucht!

De webshop van Kindercompagnie heeft een nieuwe uitstraling! Om dat te vieren krijg je tot en met zondag 23 april 2017 10% korting op alle accessoires*
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Win je aankoopbedrag terug!

Ben je blij met je Kindercompagnie item en wil je het aankoopbedrag terug winnen in de vorm van een cadeaubon? Maak dan een leuke foto van je favoriete Kindercompagnie item en post het op Facebook of Instagram met #kindercompagniewinactie
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Lentekriebels

Gastblogster Anke heeft voor Kindercompagnie een blog geschreven over lentekriebels. Zij kwam er bij Kindercompagnie achter hoe gemakkelijk een swaddle is. De multifunctionele clips worden door Anke écht overal voor gebruikt!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Veilig slapen

Omdat we vaak vragen krijgen over de ideale slaapsituatie van een baby heeft Rona een blog geschreven met een aantal bruikbare tips.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Een kinderkamer stylen

Hoe style ik mijn kinderkamer? Bij Kindercompagnie kunnen klanten via de website of telefonisch makkelijk een afspraak maken om een advies op maat krijgen wat betreft hun baby of kinderkamer. Of het nu gaat om een geheel nieuwe kinder- of babykamer of een restyling. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat de stylisten van Kindercompagnie bij de klant aan huis komen voor een opdracht. Onlangs ging Rona langs bij een klant om een kinderkamer te stylen. Hoe dat precies in werking ging lees je hier…
Geplaatst op:
Bekijk blog post
Instagram