Kindercompagnie blog: een goede dosis inspiratie

Trends, hippe nieuwe producten en merken, zwangerschapsweetjes en natuurlijk styling advies. Je vindt het allemaal op het blog van Kindercompagnie. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kindercompagnie en ons eigen merk KC Exclusief. Veel leesplezier!

Liever direct shoppen?
Bekijk hier onze openingstijden of shop online in onze webshop.

Gratis workshop: moodboard maken en styling advies

Wil jij binnenkort een babykamer inrichten? Of wordt de babykamer verruild voor een kinderkamer? Dan hebben we iets leuks voor je! Op vrijdag 13 april organiseren wij van 14:00 tot 17:00 uur een gratis, professionele workshop moodboard maken en stylingadvies! Daar wil je bij zijn.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Reuze swaddles: onmisbaar item voor je baby-uitzet

Reuze swaddles. Ze zijn ideaal en eigenlijk onmisbaar voor de verzorging van de eerste jaren van je kindje. Veel mama’s zijn dan ook vol lof over deze multi-functionele hydrofiele doek. Heb jij nog nooit van een swaddle gehoord of weet je precies wat je ermee kunt? Wij leggen graag aan je uit én laten je direct enkele prachtige swaddles uit ons assortiment zien (de swaddle op de foto is van Mies en Co).
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Tien leuke opbergmanden en boxen voor op de kinderkamer of speelkamer

Rondslingerende Duplo, een stapel knuffels in de hoek en een verstopt dokterskoffertje onder tafel. Voor veel ouders klinkt dit vast herkenbaar in de oren. Want hoe klein ze ook zijn, wat kunnen ze goed rommel maken.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Shop the look: robuust en stoer #2

Metaal, hout en donker gecombineerd met licht. In deze stoere babykamer zijn veel natuurlijke materialen gebruikt. En dat geeft de kamer een robuuste, maar ook warme look.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

De 8 leukste kerstcadeaus voor (aanstaande) mama’s en papa’s

Warme chocolademelk, de kerstliedjes op de radio en lichtjes in de boom. Het is weer bijna kerstmis! Deze heerlijke tijd draait om samen zijn met je geliefde, familie of vrienden. Wil jij tijdens de feestdagen je partner, (schoon-) dochter of zoon verwennen met een mooi cadeau? Wij hebben 7 leuke kerstcadeaus voor (aanstaande) mama’s en papa’s voor je op rij gezet.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Een mooie, praktische kinderkamer: zo doe je dat

Het einde van het jaar is inzicht. Buiten wordt het kouder, dus er wordt meer binnengespeeld. Een goed moment om de kinderkamer onder de loep te nemen.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Shop the look: Botanische kinderkamer

Planten, vlinders en natuurlijke materialen. Babykamers met een botanisch gevoel zijn helemaal hip. Ontdek deze look bij Kindercompagnie.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

De mooiste cadeaus voor pakjesavond

Hij komt… hij komt… Het is weer cadeautjestijd. Ga je voor praktische spullen of wordt het weer een hele berg speelgoed? Ons advies: ga voor een gezonde mix .
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Dunstan babytaal: wil jij de taal van je baby spreken?

Je baby huilt en is ontroostbaar. Dat moment van onmacht is herkenbaar voor alle ouders. Je hebt alles al geprobeerd, een schone luier, het flesje melk wordt niet opgedronken, maar ook slapen is niet de oplossing. Wat is er toch aan de hand? Kon jouw kindje maar praten....
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Babykamertrends 2018: kleurrijk, aaibaar, stoer of new vintage

In verwachting? Dan is het de hoogste tijd om over de inrichting van de babykamer na te denken. Wil je een babykamer volgens de laatste trends? Van aaibaar tot stoer; dit zijn volgens Rona de Hommel van Kindercompagnie, de ‘must do’ babykamertrends van 2018.
Geplaatst op:
Bekijk blog post