Kindercompagnie blog: een goede dosis inspiratie

Trends, hippe nieuwe producten en merken, zwangerschapsweetjes en natuurlijk styling advies. Je vindt het allemaal op het blog van Kindercompagnie. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kindercompagnie en ons eigen merk KC Exclusief. Veel leesplezier!

Liever direct shoppen?
Bekijk hier onze openingstijden of shop online in onze webshop.

Joolz Demodag zaterdag 23 november

Ben je op zoek naar een kinderwagen en komt een Joolz in aanmerking? Of heb je al gekozen voor een Joolz maar wil je meer leren over de mogelijkheden en functies van jouw kinderwagen? Wil jij alle ”ins and outs” horen van een Joolz specialist? Kom dan op zaterdag 23 november naar onze winkel voor een exclusieve Joolz demodag! Tussen 10 en 17 uur is er een team van Joolz aanwezig om jou advies te geven.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Waar beval jij van je baby?

De datum komt steeds dichterbij. Heb je een thuisbevalling gepland? Of wordt het een ziekenhuisbevalling? De voorpret begint terwijl jij je ziekenhuistas inpakt. Natuurlijk kun je daarvoor je verzorgingstas al gebruiken. Zorg ervoor dat de tas klaarstaat, met alle spullen voor mama en baby erin.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Hoe belangrijk is een goede verzorgingstas?

Er zijn een aantal zaken die je aanschaft voordat je kindje ter wereld komt. Denk aan praktische items zoals meubels, een kinderwagen, maar ook een verzorgingstas. Deze gaat overal mee naar toe en ga je intensief gebruiken.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Help! Wat heb ik allemaal nodig?

En dan is het zover.. zwanger van je eerste kindje! Alles is nieuw. Wat komt er veel op je pad! Niet alleen lichamelijk en mentaal, maar ook zoveel praktische zaken waarover je een beslissing moet nemen.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Een groene babykamer voor jongens én meisjes

Wil jij een hippe babykamer waarbij één kleur als hoofdkleur dient, maar weet je niet welke kleur je precies moet kiezen? Haal de kleur van de natuur in huis en kies voor groen. Een babykamer met groen als hoofdkleur zorgt voor harmonie en evenwicht. Eigenschappen die je in een babykamer goed kunt gebruiken.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Magazijn uitverkoop: shop nu met heel veel korting

Ben jij op zoek naar een hippe kinderwagen, ledikant of mooie accessoires voor in de babykamer? Dan mag je onze magazijn uitverkoop niet missen. We houden van donderdag 7 tot en met zaterdag 16 februari een mega sale in onze winkel. Kortingen kunnen oplopen tot 70 procent.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Kinderkamertrends 2019: de ‘kleurloze jaren’ zijn voorbij

Waar wit en pasteltinten jarenlang de boventoon voerden in hippe baby- en kinderkamers, is er in 2019 volop ruimte voor kleur en warmte. We grijpen terug naar het verleden.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Gespot in ‘Help, mijn man is klusser’ op RTL4

Heb jij op 6 december gekeken naar ‘Help, mijn man is klusser’ op RTL4? Dan heb je vast die twee prachtig ingerichte kinderkamers en gamekamer gezien. Wij waren heel tevreden met het resultaat, maar dat is ook niet zo raar. Want een heleboel items die je in deze aflevering voorbij zag komen, komen uit onze winkel.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Top deal: gratis Stokke autostoel t.w.v. 299 euro bij een Stokke Xplory V6

Ben jij op zoek naar een mooie kinderwagen waarmee je je eenvoudig door de stad kunt manoeuvreren? Dan is de Stokke Xplory V6 echt iets voor jou! En bestel of koop je deze praktische kinderwagen vóór 15 december 2018? Dan krijg je er bij Kindercompagnie een gratis* Stokke IziGo Modular Be Safe baby-autostoel ter waarde van 299 euro bij! Dat is nog eens een goede deal!
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Ledikantdekentjes voor de (iets) koudere nachten

De tropisch, warme nachten van boven de 20 graden Celsius zijn voorbij. Hoewel de dunne zomerdekentjes nog niet opgeborgen hoeven te worden, komen de nachten voor een iets warmer dekentje dichterbij.
Geplaatst op:
Bekijk blog post

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.