Eerste hulp bij jouw babykamer

Eerst moet die ”werk, strijk, logeer, rommel” kamer nu toch echt een keer leeg! Natuurlijk willen jullie een mooi plekje voor je baby creëren, maar bij het bedenken van ideeën voor de babykamer komen er opeens wel heel veel vragen bij je op….

Kiezen we voor een wiegje of gelijk in een ledikant? Wat leg ik op de vloer? Moet de babykamer echt donker gemaakt kunnen worden? Heb ik ook een kast nodig? Heb ik een klamboe nodig? Twee of drie dekens?
Zal ik het kleine kamertje kiezen, of toch voor de grote gaan?

Bekijk onze babyuitzetlijst. Hier hebben we alles op een rijtje gezet wat je nodig hebt  wat je nodig hebt voordat de baby er is! 

Originele babykamer ideeën

Wij willen je graag helpen met ideeën voor de babykamer, maar vaak geeft je gevoel al aan wat het beste besluit is. Het kleine kamertje kan je reuze gezellig maken, maar ook de grote kamer is goed in te vullen en een knusse kamer van te maken. Denk bij de inrichting en het kiezen van de babykamer vooral, wat mooi én praktisch voor het kamertje is. De inspiratie doet de rest.

Een hoogpolig tapijt is lekker zacht, maar niet handig als je denkt aan de spuugvlekken die er kunnen ontstaan. Dat mooie oude kastje van oma blijkt toch niet zo geschikt als commode, 80 cm hoogte is toch echt te laag om je kleintje te verschonen.

Iedere leefsituatie is anders en iedereen vult dit naar eigen wens in. Wij denken graag met je mee welk soort babykamer het beste bij jullie past! Is je kind al wat groter en toe aan de volgende stap? In ons woonwarenhuis krijg je zeker inspiratie voor leuke, originele tienerkamers.

Ideëen nodig voor een babykamer of tienerkamer? Kom langs in onze winkel in Lithoijen, op slechts 15 minuten rijden vanaf Den Bosch, Oss of Nijmegen.