Op zoek naar inspiratie voor je babykamer of kinderkamer?

En weet je zelf even niet hoe je moet starten? Wil jij een mooie, veilige, slaapplek creëren voor je baby of kindje? Ga je voor een hippe babykamer of wil je juist een stoere industriële look? En hoe maak je van al die losse items een rustgevend geheel?

Surfen op het internet, Pinterest, tijdschriften en uiteraard op pad gaan en rondkijken helpen je om inspiratie op te doen voor je baby- of kinderkamertje. Maak een moodboard met de items die je aanspreken zodat je een duidelijk beeld krijgt van welke stijl bij je past.

Welke babymeubels passen bij mij? Kan ik een mix maken van een moderne commode met een stalen ledikant? Of kan ik een vintage babykast mixen met een mooi strak juniorbedje?

In onze winkel hebben we bijna 100 baby- en kinderkamer opstellingen staan. Je vindt bij Kindercompagnie niet alleen veel kindermeubels in verschillende stijlen, maar ook enorm accessoires om je babykamer aan te kleden. Want wie wil er nou niet een plek creëren waar je kindje zich helemaal thuis voelt. 

Lukt het niet alleen? Doe gerust een beroep op onze stylisten! Zij helpen je graag en zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van kinderkamers en kinderspullen.
Instagram