House of Products

Leuke opbergers, hebbedingetjes en cadeautjes hebben we bij Kindercompagnie van het merk House of Products. Altijd een leuk cadeautje of een hippe accessoire voor de liefste baby, de mooiste dochter en de stoerste zoon. De spullen van House of Products hebben een goed verhaal en zijn eerlijk en duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig? Kijk rond in onze webshop en laat je inspireren.

Filter op

Accessoires en cadeautjes

Met het motto “samen kunnen we alles” gaat het team van House of Products iedere uitdaging samen aan. Ze ontwikkelen de allerleukste accessoires en cadeautjes met veel oog voor detail. House of Products blijft zich continu vernieuwen, geïnspireerd door de laatste interieurtrends. Bij Kindercompagnie vind je onder andere toilettasjes, dagboekjes, kaarten, wimpels, opbergboxen en posters van dit leuke merk. Super leuk voor een babyshower of als kraamcadeau!

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.