Er zijn een aantal zaken die je aanschaft voordat je kindje ter wereld komt. Denk aan praktische items zoals meubels, een kinderwagen, maar ook een verzorgingstas. Deze gaat overal mee naar toe en ga je intensief gebruiken.

Meestal is er bij een wandelwagen een verzorgingstas te koop. Bugaboo, Joolz en Stokke bieden bijvoorbeeld een bijpassende tas aan. Uiteraard mooi dat alles één geheel vormt. Maar één tip, kijk vooral naar waar de tas in uitblinkt! Deze moet vooral praktisch zijn. En het liefste ook een tas die jouw partner/man ook wilt dragen.

En dan opeens verschijnt er zo’n artikel op de markt die aan alle eisen voldoet: de verzorgingstas van Dusq. De tas is te gebruiken op verschillende manieren. Ben je fan van een rugzak, mooi! Maar geef je de voorkeur aan een schoudertas, ook geen probleem. In een simpele beweging verander je hem van rugzak naar schoudertas.

De tas van Dusq is verkrijgbaar in leer en in canvas. Dit zijn duurzame materialen die mooi, sterk en veilig zijn. Het ecologisch leer is vrij van schadelijke chemicaliën. En de canvas is gemaakt van gerecyclede PET. Met de aankoop van deze tas zorg je ervoor dat er 26 plastic flessen van 0,5 liter zijn gerecycled. En nog een fijn detail, de ritsen zijn waterdicht.

Daarnaast is de tas opgedeeld in een aantal slimme vakken. Aan de achterkant vind je een extra vak voor jouw telefoon of portemonnee. Dat vak zit goed weggestopt voor zakkenrollers. Aan de zijkant van de verzorgingstas zit een grote rits zodat je in één oogopslag de gehele inhoud overziet. En er is al een extra vak voor de laptop aanwezig. Het item groeit namelijk met je gezin mee! Wordt de tas niet meer gebruikt voor de luiers en flessen dan leent het zich prima voor weekendtas of gaat hij mee naar kantoor.

Vind je een verzorgingstas al snel te groot?

Ga dan voor een handige organizer. Door zijn compacte formaat, zie je alles in één oogopslag. De organizer van Dusq is voorzien van drie vakjes en een keycord aan de binnenzijde. Handig op je commode, aan je kinderwagen of aan de box. Ook over dit product is weer goed nagedacht. Gebruik je hem niet meer voor de baby? Dan is hij geschikt als beautycase of maak hem vast aan de hoofdsteun in de auto zodat er op een lange rit altijd speelgoed binnen handbereik van je kindje is.