Een hemeltje is de trend van het moment. De perfecte accessoire voor de babykamer, kinderkamer én super leuk voor de speelhoek!
Het hemeltje is terug van weg geweest. Voorheen werden hemeltjes vaak gebruikt voor een romantische of landelijke babykamer. Dat tijdperk is voorgoed voorbij! De hemeltjes zijn er in allerlei kleuren en materialen. Voor een basic of vintage baby- of kinderkamer kun je kiezen voor een witte versie of een linnen hemel in aardetinten van Meyco of Bloomingville. Voor een absolute eyecatcher op de kamer steel je de show met een mooie accentkleur vintage rust of mosterd geel van Jollein. Een hemeltje voor een stoere jongens slaapkamer? Deze musthave is ook zeker leuk voor de jongens! Een groene variant voor een beestachtige leuke safari kinderkamer of een grijze hemel voor een stoere industriële kamer.
Time to play!
Het hemeltje kun je boven het ledikantje hangen en boven het bed van de kinderen óf je maakt er een super gave speelhoek(tent) van! Hang het hemeltje in de hoek van een kamer, leg er een mooi en zacht vloerkleed in, gekleurde en beestachtig leuke kussens en knuffels en maak het af met een mooie slinger én lampjes. Op een eenvoudige manier creëer je de ultieme relax plek, tea room of mini-woonkamertje!