Wil jij binnenkort een babykamer inrichten? Of wordt de babykamer verruild voor een kinderkamer? Dan hebben we iets leuks voor je! Op vrijdag 13 april organiseren wij van 14:00 tot 17:00 uur een gratis, professionele workshop ‘Moodboard maken en stylingadvies’! Daar wil je bij zijn.

Een moodboard is ideaal om je eigen stijl en smaak te ontdekken. Je zet jouw ideeën en gedachtes om naar beeld. Kindercompagnie stylisten Rona, Ilse en Marloes leren je tijdens de workshop hoe je een professioneel moodboard maakt en dit kan vertalen naar een prachtige kinderkamer. De workshop is inclusief materialen, koffie of thee en wat lekkers.

Dag: vrijdag 13 april
Tijdstip: 14:00 tot 17:00 uur

Locatie
Kindercompagnie
Prelaat van den Bergplein 5
Lithoijen

Stijlwandeling

Na het maken van jouw moodboard geven onze stylisten een stijlwandeling door de winkel. Zo kunnen we kijken welke meubels en accessoires aansluiten bij jouw wensen. Ter aanvulling is het mogelijk om foto’s en een plattegrond van de kamer mee te nemen.

Meld je nu aan

Wil jij inspiratie en ideeën opdoen hoe je van jouw kinderkamer een gezellig en eigen plekje kunt maken? Schrijf je dan nu in voor de workshop ‘Moodboard maken en styling advies’! Stuur een e-mail naar info@kindercompagnie.nl en meld je aan. Wees er snel bij, want vol is vol!