Filibabba

Filibabba is Deens design. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen en maakt haar producten speciaal voor de babykamer en kinderkamer. De inspiratie haalt het creatieve team uit de dagelijkse dingen in het leven, en uit de mooie, bijzondere, dierbare jeugdherinneringen. Zoals de producten laten zien, is dat een prachtige inspiratiebron om te komen tot de collectie die Kindercompagnie voor je heeft.

Filter op

Sfeervolle Scandinavische artikelen

Het Deense merk Filibabba maakt prachtige artikelen voor de kinder- en babykamer in een typische Scandinavische stijl. Bij Filibabba kun je onder andere terecht voor diner setjes, aankleedkussens, badcapes en dekbedovertrekken. Alle artikelen van dit bijzondere merk hebben Scandinavische invloeden en worden gekenmerkt door zachte materialen en kleuren. De vormen en kleuren van deze artikelen brengen sfeer in de kamer en maken er een plekje van waar je kindje zich helemaal thuis voelt. Filibabba maakt enkel gebruik van hoogkwalitatieve, duurzame en veilige materialen.
×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.