Gratis graveren van Stokke Tripp Trapp kinderstoel bij Kindercompagnie

Vrijdag 1 juni opent Kindercompagnie in Lithoijen in samenwerking met Stokke haar gloednieuwe kinderstoelenafdeling. Tijdens de feestelijke opening kun je van 10.00 tot 21.00 uur gratis je Tripp Trapp® kinderstoel laten graveren. ‘s Middags vertelt kookboekenschrijfster Francesca (bekend van de populaire foodblog FrancescaKookt.nl) alles over koken en eten met de kleintjes. Er zijn deze dag ook speciale acties, give aways en kleine hapjes. Kom jij ook langs?

Maak je Tripp Trapp® persoonlijk

Bram, Lynn of Emma? Of liever een koosnaam als boefje, grote broer of bengel? Door een leuke tekst op het ruggesteuntje van je Tripp Trapp® te graveren, geef je de stoel een persoonlijk tintje. “Zo wordt het echt de stoel van jouw kleintje, helemaal uniek en een herinnering voor altijd”, aldus Stine Brogaard, Brand Manager bij Stokke. Wil jij een stoel met een persoonlijke tekst voor je kindje(s)? Kom vrijdag 1 juni naar Kindercompagnie om je Tripp Trapp® gratis te laten graveren!

Hoe gaat het graveren in z’n werk? De rugleuning van de stoel wordt met een speciale laser machine gegraveerd met een door jou gekozen tekst. Daarna wordt het hout met een speciale, verzorgende olie ingesmeerd zodat de tekst jarenlang mooi blijft. Vervolgens wordt de rugleuning aan de boven- of onderzijde van de Tripp Trapp® gemonteerd. Zo is de gravure altijd zichtbaar, ook als je een kussenset gebruikt. Je kunt natuurlijk ter plekke een Tripp Trapp® kopen, maar je kunt natuurlijk ook een Tripp Trapp® laten graveren die je thuis hebt staan. Dan hoef je gelukkig niet de hele stoel mee te sjouwen. Alleen de ruggensteun wordt gegraveerd, dus je hoeft alleen het houten plankje mee te nemen.

Tips & tricks van kookboekenauteur Francesca kinderen en eten

Van baby tot eigenwijze kleuter: op een Tripp Trapp® kinderstoel worden duizenden hapjes gegeten. Maar soms heb je als ouder even geen inspiratie voor een lekker hapje. Herkenbaar? Kom tijdens de opening naar de lezing van Francesca, kookboekenschrijfster en eigenaresse van de populaire foodblog FrancescaKookt.nl. Ze inspireert al jaren met zelfgemaakte, smaakvolle recepten gemaakt van verse producten. Makkelijk, gezond en vooral lekker. In 2016 bracht ze een kinderkookboek uit: Mag ik nog een hapje?, voortgekomen uit haar passie om kinderen vanaf jongs af aan het plezier van eten bij te brengen.

Op 1 juni zal Francesca ons van 14.00 tot 15.00 uur meenemen in de wereld van kinderen en eten: hoe krijg je kids mee de keuken in? Hoe zorg je dat ze steeds meer lekker vinden en gezond eten? Hoe voorkom je die strijd aan tafel? Deze en nog veel meer vragen gaat Francesca beantwoorden. Ook is er genoeg tijd voor jouw persoonlijke vragen, dus kom vooral langs.

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens de lezing? Stuur dan een mailtje naar info@kindercompagnie.nl en laat weten dat je komt!

Speciale acties en give away bij Kindercompagnie

Naast het gratis graveren van je Tripp Trapp® kinderstoel en de presentatie van Francesca zijn er op 1 juni ook speciale kortingsacties met Stokke Tripp Trapp® (sets) in de winkel. Ook ontvangen de eerste vijfentwintig klanten die honderd euro of meer besteden een gratis cadeau van Stokke. En omdat Stokke en eten perfect samengaan zijn er tijdens het event kleine hapjes.
aast het gratis graveren van je kinderstoel en de presentatie van Francesca zijn er op 1 juni ook speciale kortingsacties met Stokke Tripp Trapp (sets) in de winkel. Ook ontvangen de eerste vijfentwintig klanten, die honderd euro of meer besteden, een gratis cadeau van Stokke. En omdat Stokke en eten perfect samengaan zijn er tijdens het event kleine hapjes.

 
Opening kinderstoelenafdeling bij Kindercompagnie
Wanneer vrijdag 1 juni van 10.00 tot 21.00 uur

Waar 
Kindercompagnie
Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen