Eightmood

Eightmood is een Scandinavisch merk dat in 2010 werd opgericht door een groep mensen met verschillende achtergronden, maar met een gedeelde passie voor uniek en spannend interieur. De mogelijkheid om te mixen en matchen creëert een bijzonder interieurconcept waar jouw eigen stijl centraal staat. Vind bij Kindercompagnie de juiste accessoires voor de baby- en kinderkamer van Eightmood.

Filter op

Originele woonaccessoires

De designers van Eightmood zijn echte wereldreizigers. De inspiratie die zij hieruit halen combineren ze met de laatste trends. Zo ontstaan er originele woonaccessoires waar zowel kinderen als ouders van genieten. Bij Kindercompagnie vind je vast en zeker je favoriete plaid, kussen, canvasdoek, opbergmandje of decoratiebord. Ideale artikelen voor in de baby- of kinderkamer, niet alleen decoratief, maar ook functioneel.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.