Wil jij een hippe babykamer waarbij één kleur als hoofdkleur dient, maar weet je niet welke kleur je precies moet kiezen? Haal de kleur van de natuur in huis en kies voor groen. Een babykamer met groen als hoofdkleur zorgt voor harmonie en evenwicht. Eigenschappen die je in een babykamer goed kunt gebruiken.

Van zacht mintgroen tot donkergroen: in onze winkel vind je talloze groene accessoires voor in de babykamer. Kies je voor een groene muur in de babykamer? Een hippe poster met een natuurprint of een stoere dierenkop met bruine tinten verstrekt het natuurgevoel direct. Wil je de natuur echt in huis halen? Hang dan wat planten op. Zo komt de groene kleur nog beter tot zijn recht.

Commode Hoy, vilten plant, dierenkop neushoorn, schoolplaat, rotan wieg, vloerkleed

Kleuren die matchen met groen

Van warm olijfgroen tot fris mintgroen. De kleur groen kent vele varianten. De kleur laat zich makkelijk combineren met andere tinten uit de natuur. Okergeel, nacht- of zee blauw, zalmroze, gebroken wit, roest- of aardebruin: het kan allemaal. Welke kleur je als steunkleur gebruikt is afhankelijk van de kleur groen die je kiest en de uitstraling die het babykamertje moet krijgen. Tip: neem als je op zoek naar accessoires gaat een kleurstaaltje mee. Zo zie je direct hoe de kleuren samen werken.