Dig&Mig

Dig&Mig is Deens voor ‘jij en ik’ en staat voor originele, creatieve en verantwoorde baby- en kinderartikelen met een retro tintje. Nostalgische, vrolijke en unieke producten gemaakt van zelfontworpen stoffen.
Nieuw vintage met inspiratie van oud speelgoed, behang en stofjes. Het merk is in 2009 opgericht door de Deense ontwerpster Marianne Norup. Haar grote voorkeur gaat uit naar het werken met verantwoorde producten. Vind bij Kindercompagnie te leuke bijtringen, rammelaars, knuffels en kussens.

Filter op

Kleurrijke kinderartikelen

Bij Dig & Mig vind je super vrolijke en originele kinderartikelen van hoge kwaliteit. Dit van oorsprong Deense merk maakt kleurrijke artikelen met een subtiele vintage uitstraling. Je kan bij Dig & Mig terecht voor onder andere leuke, unieke knuffeldieren, rammelaren, muziekdoosjes, knisperpoppetjes en kussens. Dig & Mig zorgt voor uren speelplezier in een vrolijke wereld met de leukste kleuren!

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.