Hij komt… hij komt… Het is weer cadeautjestijd. Ga je voor praktische spullen of wordt het weer een hele berg speelgoed? Ons advies: ga voor een gezonde mix . Kies een paar felbegeerde items van het verlanglijstje en vul dit aan met iets moois voor de speel- of kinderkamer. Een leuke opbergmand voor al dat (nieuwe) speelgoed kan namelijk reuze handig zijn.
Wil je meer dan alleen speelgoed geven? Dan bij je bij ons aan het juiste adres. De leukste baby- en kinderkamer accessoires en hebbedingetjes vind je in onze winkel. Bekijk hier onze cadeautips voor een lieve of juist stoere kinderkamer.

Stoere items in groen en rood

Van een ouderwetse schoolposter met auto’s tot een legergroen kistje om dierbare spulletjes in op te bergen. Deze items geven de kinderkamer een stoere uitstraling.

 

Producten: 1. Schoolplaat Pooldieren, 2. Nummer 9, 3. Vliegtuig, 4. Groen kistje, 5. Vloerkleed, 6. Opbergmand

 

Lieve items in geel en roze

Van een roze vloerkleed tot een logeerkoffertje met schattige print. Deze items geven de kinderkamer een warm en lief gevoel.

 

Producten: 1. Rugzak, 2. Koffertjes, 3. Beschermengel muis, 4. Poster poes met rugzak, 5. Vloerkleed roze, 6. Opbergbox

 

Cadeautjes voor de allerkleinsten

Is jouw kindje nog klein? Dat maakt het makkelijk, dan maak jij de keuze dit jaar nog zelf. Het hoeft niet veel te zijn, vaak wordt het pakpapier namelijk het meest gewaardeerd. Naast speeltjes zijn een mooie badcape, muziekdoos of swaddle met print leuk om te geven of te krijgen natuurlijk. Erg mooi en praktisch zijn de spulletjes van het Deense merk Liewood. Dit merk vind je sinds kort ook bij ons in de winkel.