Een rustige basis met neutrale kleuren
De nieuwe stijl Japandi is een combinatie van de Scandinavische gezelligheid en het Japans minimalisme. Voeg het beste uit beide culturen samen en er ontstaat een stijl waar je spontaan rustig van wordt. Typerend aan deze stijl zijn natuurlijke materialen, strakke lijnen en rustige kleuren. Veelvoorkomende kleuren die worden gebruikt zijn bruin, beige, wit/crème, grijs en terracotta.

Japandi in de kinderkamer

De nieuwe meubellijn Hai No Ki van Quax past perfect in deze minimalistisch sfeer. Het gebruik van natuurlijke materialen is de basis voor een warme, strakke kinder- of babykamer. In plaats van witte wanden is de stylingtip om de wanden én het plafond te verven in zachte zand- en kiezeltonen. Zijn de kleuren net te zacht voor jou? Voeg er dan een accentkleur aan toe zoals donkerbruin of terracotta. Et voila! Een rustgevende, warme, Japandi kinderkamer!

Kies voor zachte materialen
Accessoires met verschillende texturen maken de kinderkamer helemaal af! Combineer een mooi vloerkleed met zeegras manden en een heerlijk, zacht plaid. Door accessoires met organische vormen toe te passen krijg je een speels geheel.

Al helemaal enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Of juist geen idee hoe je deze trend kan toepassen in de kinderkamer? Bezoek dan onze winkel of maak een afspraak voor een stylingadvies en laat je inspireren door één van onze stylisten.