stokke sleepi mini

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je pasgeboren baby. Een goede nachtrust is essentieel voor zowel jou als je kleintje. Daarom is het kiezen van de juiste wieg een belangrijke beslissing. De Stokke Sleepi Mini wieg biedt niet alleen comfort en veiligheid, maar heeft ook nog andere voordelen die het tot een favoriet maken onder ouders. Hier zijn de top 5 voordelen van de Stokke Sleepi Mini wieg:

stokke sleepi mini

Meegroeifunctie: van babybed naar peuterbed

De Stokke Sleepi Mini wieg is niet zomaar een wiegje. Met de optionele uitbreidingsset kan het worden omgebouwd tot een kinderbedje dat meegroeit met je kindje tot ongeveer 5 jaar oud. Zo haal je meer waarde uit je investering en ben je klaar voor de verschillende ontwikkelingsfasen van je baby.

Optimale luchtcirculatie

De wieg is ontworpen met maximale luchtcirculatie in gedachten, wat zorgt voor een comfortabele en veilige slaapomgeving voor je baby.

Verstelbare bedbodem van de Sleepi Mini

De verstelbare bedbodem van de Stokke Sleepi Mini wieg is een handige functie die het gemakkelijk maakt om je baby uit bed te tillen en ervoor zorgt dat je kleintje altijd op de juiste hoogte slaapt. Deze aanpasbare bedbodem biedt niet alleen extra gemak voor ouders, maar het stelt ook je kindje in staat om uiteindelijk zelf in en uit bed te stappen.

Compact ontwerp

Dankzij het compacte ontwerp neemt de wieg weinig ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor kleine slaapkamers of voor ouders die graag hun baby dicht bij zich willen houden.

stokke sleepi mini

Stijlvol design

Last but not least, de Stokke Sleepi Mini wieg heeft een tijdloos en stijlvol design met een unieke vorm die perfect past in elke kinderkamer. De ovale vorm van de wieg geeft niet alleen een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk, maar het biedt ook praktische voordelen. De zachte, ronde lijnen creëren een gevoel van geborgenheid voor je baby, waardoor ze zich veilig en comfortabel voelen tijdens het slapen. Bovendien maakt het unieke ontwerp van de wieg het een echte blikvanger in de kamer, waardoor het een centraal element wordt in de algehele inrichting. Of je nu een klassieke of moderne stijl hebt, de Stokke Sleepi Mini wieg past naadloos bij elke inrichting dankzij zijn tijdloze en veelzijdige design.

Ontdek de mooiste babywinkel van Nederland

Breng een bezoek aan onze winkel in Lithoijen om dit stijlvolle en unieke design zelf te ervaren en ontdek waarom de Stokke Sleepi Mini wieg de perfecte keuze is voor jouw kinderkamer. Ontdek daarnaast ons uitgebreid assortiment kinderkamer accessoires om de babykamer te stijlen!

Bekijk hier de gehele Stokke Sleepi collectie