COVERS & CO

Fris, vrolijk en trendy. Dat is waar Covers & Co voor staat. De sprankelende collectie beddengoed bestaat uit verrassende dessins voor een ongedwongen, creatieve stijl in huis. Onder het beddengoed van Covers & Co slaap je als een roos! Alle producten van dit merk hebben een GOTS-certificaat. Dit houdt in dat het katoen zonder chemische bestrijdingsmiddelen wordt verbouwd en de productie op een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke manier gebeurt.

Filter op

Vrolijk beddengoed

De collecties beddengoed worden ontworpen in de eigen studio van Covers & Co. Dit heerlijk zachte beddengoed wordt gemaakt van 100% biologisch katoen en verzekert je van een heerlijke nachtrust. De dekbedovertrekken zijn voorzien van de mooiste prints in verschillende kleuren. Covers & Co heeft daarnaast de allerleukste kussentjes voor in de kinderkamer.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.