Zo fijn dat we weer op vakantie kunnen! Covid maakte het ons een aantal jaren moeilijk, maar nu mogen we weer. Wel is de situatie voor ons gewijzigd. Jawel we gaan met z’n drieën! We vliegen naar Italie en onze dochter van 1,5 jaar gaat mee.

Ik was daar altijd heel makkelijk in, hebben we ons paspoort en pinpas? Dan kan ons niets gebeuren.. Als we iets vergeten kopen we het daar wel. Maar nu merk ik dat ik alles geregeld wil hebben en niets aan toeval over wil laten. Denk aan praktische zaken zoals; wat neem je allemaal mee tijdens de (vlieg)reis naar je vakantiebestemming met een kind? En welke kinderwagen of buggy geeft ons comfort en bewegingsvrijheid?

Nu hebben we bij de geboorte van onze dochter al een Joolz Day+ gekocht en zijn we daar enorm blij mee. Maar om deze mee te nemen in het vliegtuig lijkt me niet heel ideaal. Online heb ik de nodige reviews/ervaringen gelezen. De gebruikers zijn het er over eens: de Joolz Aer is nummer 1!

Gezien mijn eerdere ervaringen, ben ik ondanks de hoge aanschafprijs om. Kopen die buggy voor de vakantie! Daar gaan we veel plezier van hebben. Op de fiets, in het vliegtuig ( hij past in het handbagagerek*), in de metro of in de bus als we een stad bezoeken.
Omdat de Aer zo compact is en toch veel comfort en opbergruimte biedt, is het een topper! Én de buggy heeft een goede ventilatie in de zonnekap en in het zitgedeelte. Ideaal dus met het warme weer in Italië.

Zorg tijdens de vlucht of het reizen voor veel vertier voor je kind! Een tip is om cadeautjes mee te nemen. Zo heb ik alles ingepakt om onze dochter bezig te houden tijdens de vliegreis. Denk aan voorleesboekjes, puzzels, genoeg eten en drinken en vergeet vooral niet de favoriete knuffel en een speentje mee te nemen!

Veel plezier met de voorbereiding allemaal, wij hebben er zin in.

*Bagagebeperkingen verschillen per luchtvaartmaatschappij. Bij twijfel raden we je aan voor vertrek contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. De maat van de Joolz Aer is ingeklapt 53x45x23 cm en weegt 6kg.