Camomile London

Met de geboorte van haar eerste kind ontdekte ontwerpster Daniela, als design bewuste ouder, dat ze op de babykamer misgreep op leuke aankleding. Haar creatieve bloed begon te stromen en samen met haar moeder is ze Camomile London begonnen. De collectie van Camomile London die wij voor je hebben is geïnspireerd op de stijl van het Scandinavische leven, de verfijnde touch van Japanse prints en de charme van vintage. De hippe, unieke stijl van Camomile London zal de slaapkamer van je kindje zeker opvrolijken.

Filter op

Eindeloos combineren

Het Engelse merk Camomile London komt telkens weer met een verrassende collectie. Artikelen waar je kindje helemaal blij van wordt. Met de stijlvolle en originele kinderaccessoires van Camomile London kun je eindeloos blijven combineren. Bij Kindercompagnie kun je terecht voor knuffel kussens, hydrofiele doeken en omslagdoeken.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.