Bugaboo Fox 2

Het Nederlandse bekende kinderwagen merk Bugaboo heeft zijn nieuwe all-terain wagen de Fox 2 gelanceerd. De Bugaboo Fox 2 is een iconische kinderwagen dat staat voor gemak en comfort. Naast het tijdloze en stoere design is de kinderwagen geschikt voor zowel de stad als voor een off road wandeling door de natuur. Dankzij de grote antilekbanden en de goede vering is hij passend voor diverse ondergronden. Hierdoor kun jij heerlijk wandelen en kan de baby rustig een dutje doen.

Het frame van de Fox 2 is zeer licht en tegelijk sterk. Met gemak is de kinderwagen met één hand wendbaar, ook wanneer ze groter worden en zwaarder. Door het ultralichte frame is de Fox ook makkelijk te tillen wanneer deze is ingeklapt. Op twee manieren kan de Fox ingeklapt worden. Voor als je thuis niet veel ruimte hebt klap je de wagen in één keer in en blijft deze vervolgens staan. Wil je de kinderwagen vervoeren in de auto, dan klik je de reiswieg of het zitje er eerst af en vervolgens klap je het frame in. Daarnaast is er de mogelijkheid om die wielen eraf te halen en kan de reiswieg ingeklapt worden.

In tegenstelling tot de eerste Fox heeft de Fox 2 een canvas zonnekap. De vernieuwde breezy zonnekap zorgt voor optimale ventilatie.

Naast gemak en comfort staat de Fox bekend om het mooie design. De nieuwe Fox 2 is leverbaar in verschillende kleurstellingen. Daarnaast heb je de keuze uit een zwart of een zilver frame. Bugaboo heeft de mooiste kleurcombinaties al voor je samengesteld. Staat jouw ultimate kinderwagen er niet tussen? Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf de kinderwagen samen te stellen in de winkel.

Belangrijkste kenmerken op een rijtje:

– Geschikt vanaf de geboorte tot 22 kg of tot 48 maanden
– Voorzien van grote antilekbanden
– De duwbeugel is in hoogte verstelbaar
– Lichtgewicht onderstel (9,9 kilo)
– Makkelijk én in één stuk inklapbaar
– Ruime bagagemand onder de stoel

Bekijk hier de nieuwe modellen kinderwagens Fox 2 van Bugaboo