Kindertuigje voor in de kinderstoel


Kindertuigjes zijn handig wanneer je gebruik maakt van een kinderstoel zonder standaard tuigje of kindjes die iets te graag zelf op avontuur gaan. Soms kunnen kindjes namelijk erg beweeglijk zijn in de kinderstoel, of uit de stoel willen klimmen. Zo erg dat het onveilig kan worden. Met een tuigje in de kinderstoel zorg je voor die extra veiligheid. Loopt je kindje gemakkelijk van je weg in het openbaar waardoor je elkaar uit het oog zou kunnen verliezen en elkaar kwijt zou kunnen raken dan is een tuigje met een looplijn een goede uitkomst.

Filter op
Bamboom Babytuigje
Bamboom Babytuigje
015-017-004
Kleur varianten
€ 10,45


Een kindertuigje, waar gebruik je die voor?


Tuigje in de kinderstoel
Niet iedere kinderstoel heeft standaard een tuigje. Het is een manier om je kindje vast te kunnen zetten zonder dat hij daarbij belemmerd wordt. Universele kindertuigjes passen op iedere kinderstoel, maar bijvoorbeeld voor de Tripp Trapp meegroeistoel heeft Stokke een eigen tuigje ontwikkeld zodat je kindje beter vast kunt zetten. Je gebruikt een tuigje in de kinderstoel wanneer je kindje actiever wordt en uit de kinderstoel probeert te klimmen.


Een kindertuigje met looplijn

Samen dagjes weg, de stad in, de dierentuin of een speelboerderij. Ontzettend leuk om samen te ondernemen maar wanneer je kindje al kan graag wilt lopen, kan het zijn dat hij vliegensvlug het hazenpad neemt en je hem daarbij uit het oog verliest. Wat een leuke dag had moeten worden kan dan ook heel vervelend uitpakken.. Wil je voorkomen dat je elkaar uit het oog verliest en je kindje wel de vrijheid geven om zelf te lopen en te ontdekken dan is een kindertuigje met looplijn een hele goed oplossing.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.