Filter op
Stokke Steps white oak/wit
Stokke Steps white oak/wit
Kleur varianten
€ 229,00 voor € 194,99
Stokke Steps black
Stokke Steps black
349706
Kleur varianten
€ 239,00

De Steps kinderstoel van Stokke

In 2014 bracht het Noorse Stokke een nieuwe kinderstoel op de markt: de Stokke Steps. Net als de populaire Tripp Trapp stoel van dit merk, groeit ook de Stokke Steps met je kindje mee. Jij en je kindje hebben er dus jarenlang plezier van!

De kinderstoel is ontworpen met ondernemende actieve peuters in het achterfhoofd. Bijna alle onderdelen van de stoel zijn aan te passen en verstelbaar. Op deze manier krijgt je kind de juiste steun en het beste comfort.

Stokke Steps met bouncer

De Stokke Steps kan vanaf de geboorte van je baby gebruikt worden. De eerste maanden kan de Stokke Bouncer voor de Steps (los verkrijgbaar) op de kinderstoel geplaatst worden. Zo kan je pasgeboren kindje gezellig bij jullie aan tafel aanschuiven.

Stokke Steps babyset

Zodra je kindje zelfstandig kan zitten, kan de Stokke Steps babyset op de stoel gemonteerd worden. De babyset is zo ontworpen dat je kindje in een ergonomische zithouding in de stoel kan zitten. Naast de babyset is er ook een los tafelblad bij de Steps kinderstoel verkrijgbaar. En dat is weer heel gemakkelijk met het eten.

Stokke Steps bij Kindercompagnie

De Stokke Steps kinderstoel en de daarbij behorende onderdelen - bouncer, babyset, tafelblad en kussentjes - zijn allemaal verkrijgbaar in onze winkel of eenvoudig online te bestelen in onze webshop. Wil je de stoel in het echt zien? Bezoek dan onze prachtige babywinkel in Lithoijen (vlakbij Oss en Den Bosch).

Wil je jouw Stokke Steps kinderstoel online bestellen? Wij bezorgen - in heel Nederland - gratis vanaf 50 euro.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.