Speelgoed voor je kind


Van de eerste babyboekjes tot een zachte babyvoetbal. Van prachtige wagenspanners tot loopfietsjes die je kind al vroeg voorbereiden op het bewaren van zijn evenwicht. Kindercompagnie heeft een ruime keuze in originele cadeaus voor baby's en kinderen. Kijk rond in ons assortiment en je zult vast iets moois in de juiste stijl of kleur vinden waarmee je kind en ouders een groot plezier doet.


Filter op

Leuke kleine cadeautjes voor baby's en kinderen

Wij hebben een grote collectie knuffels, rammelaars en tutdoekjes die nét even anders zijn dan de rest. Een fairtrade rammelaar geeft niet alleen je kindje veel plezier, maar van de opbrengst profiteren ook de makers van het artikel. Door het juiste speelgoed aan te bieden wordt je kindje uitgedaagd in zijn zintuiglijke en sociale ontwikkeling. Al onze producten voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen.

Cadeautips

Nog vragen of hulp nodig? Wil je iets weten over een van de leuke kleine cadeautjes of een ander product, laat het ons dan weten via de e-mail. Of je kunt onze winkel bezoeken, waar wij een wisselend assortiment hebben en waar je alle benodigde baby- en kinderproducten vindt. In de winkel kun je tevens terecht voor stylingadvies voor de kinderkamer. Maak nu een afspraak

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.