Wipstoel voor je baby 


Al snel zal je merken dat je kindje de wereld wilt ontdekken! Hij kijkt graag om zich heen en wil er graag bij horen. Als je kindje in de baby wipstoel zit, kan hij met de juiste ondersteuning half of helemaal rechtop zitten. Vanuit het stoeltje kan je kindje om zich heen kijken, nieuwe dingen ontdekken, bewegen en spelen. Ook zijn ze erg handig bij het geven van bijvoorbeeld een fruithapje. Een wipstoeltje is in veel verschillende modellen, kleuren en maten verkrijgbaar.


Filter op

Aanbod van wipstoeltjes

Een baby wipstoel is een praktisch product en het is een fijne manier voor je kindje om dicht bij je in de buurt te zijn wanneer je ergens bezig bent. Wanneer jij bezig bent met een klusje in huis, is je kindje gezellig bij je en speelt tevreden met de speelboog die bij sommige stoeltjes als accessoire te verkrijgen zijn.

Wipstoel kopen: waarop te letten?

Bij de aankoop van een wipstoeltje kan er rekening gehouden worden met het onderstel en het zitje van de stoelen. Er is namelijk een divers aanbod van stoeltjes, zo is de één beweeglijker dan de ander, deze kunnen een speciale vering hebben of een schommelstand. In een stoeltje moet een je kindje kunnen liggen en zitten met een rechte rug.

Een bekleding van plastic voor het stoeltje is natuurlijk heel erg praktisch om schoon te houden, maar voelt minder comfortabel aan. Stoffen bekleding voelt fijner aan en deze bekleding kan afneembaar zijn. Elke wipstoel moet beschikken over een veiligheidsgordel, de veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kindje niet per ongeluk uit de baby wipstoel kan vallen wanneer het beweegt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.