Tafel & Stoeltjes


In de speelhoek of bij de televisie, met een tafel en een stoeltje heeft ook je kindje een eigen plekje. Samen een spelletje doen, een boekje lezen, een tekening maken aan de tafel van je kind. Een eigen plekje is zo fijn en belangrijk voor je kindje!Filter op
Hangstoel 'Hammock' Naturel - Ø55 x H33 CM
Hangstoel 'Hammock' Naturel - Ø55 x H33 CM
Heerlijk schommelen.
Kleur varianten
€ 139,00
Lounge Stoel 'Chat' Zwart - 83 x 58 x 69 CM
Lounge Stoel 'Chat' Zwart - 83 x 58 x 69 CM
Fijne stoel voor op de baby- of kinderkamer.
Kleur varianten
€ 89,95
Done by Deer Grijs Tafeltje met Grijze Poten - Ø 60 x 47 CM
Done by Deer Grijs Tafeltje met Grijze Poten - Ø 60 x 47 CM
Superhandige speeltafel van Done by Deer voor je kleintje
Kleur varianten
€ 79,95
Tafeltje / Krukje
Tafeltje / Krukje
Kleur varianten
€ 69,95


Leuke tafeltjes en stoeltjesIn onze collectie tafel en stoeltjes vind je verschillende kinderfauteuils van imitatieleer en stof die mooi passen bij de rest van het interieur. Ook de kleine kinderstoeltjes gemaakt van sloophout en strakkere modellen van kunststof zijn erg leuk om met een tafeltje in de woonkamer neer te zetten en daarmee een eigen plekje voor kindje mee te maken!Tafel en stoeltjes zijn er in verschillende stijlen, kleuren en met verschillend materiaal bekleed. Zo hebben wij klassieke mini oorstoelen met stof bekleed, of juist een strakkere peuterfauteuil van imitatieleer, net wat het beste past bij de rest van jullie interieur.
Voor de speelhoek zijn de sloophouten peuterstoeltjes erg leuk! Ieder exemplaar is uniek, en de kleuren variëren, dat maakt het product ook zo leuk. Van hetzelfde sloophout zijn ook kinderbankjes en zonnestoeltjes verkrijgbaar: Stoer en helemaal van nu!
Of de oude houten schoolstoeltjes van HKLiving in zwart, wit of grijs. Erg leuk in een landelijk interieur maar zeker zo leuk wanneer je een moderne inrichting hebt.


Online vind je een goede indruk van de peuterstoeltjes die wij verkopen, maar voor een actueel aanbod kom je naar de winkel in Lithoijen en laat je je inspireren door 5000m² baby- en kindermeubels!