Leuke peuterstoeltjes


Hoe schattig! Wanneer je kindje wat groter is, is een eigen stoeltje toch zo leuk! Heel trots gaan ze zitten op hun eigen zeteltje. In onze collectie peuterstoeltjes vind je verschillende kinderfauteuils van imitatieleer en stof die mooi passen bij de rest van het interieur. Ook de kleine kinderstoeltjes gemaakt van sloophout en strakkere modellen van kunststof zijn erg leuk om met een klein tafeltje ergens in de woonkamer neer te zetten en daarmee een eigen plekje voor kindje mee te maken!

Filter op
Vergelijk
Rotanstoel
Rotanstoel
Kleur varianten
€ 299,00
Boomstam Kinderstoeltje
Boomstam Kinderstoeltje
Kleur varianten
€ 260,00
Stool Rustic Neon Dip
Stool Rustic Neon Dip
Kleur varianten
€ 79,95
zitblok met riem
zitblok met riem
Kleur varianten
€ 89,95

Peuterstoeltjes


In de speelhoek of bij de televisie, met een peuterstoeltje heeft ook je kindje een eigen plekje. Kinderfauteuils zijn er in verschillende stijlen, kleuren en met verschillend materiaal bekleed. Zo hebben wij klassieke mini oorstoelen met stof bekleed, of juist een strakkere peuterfauteuil van imitatieleer, net wat het beste past bij de rest van jullie interieur.
Voor de speelhoek zijn de sloophouten peuterstoeltjes erg leuk! Ieder exemplaar is uniek, en de kleuren variëren, dat maakt het product ook zo leuk. Van hetzelfde sloophout zijn ook kinderbankjes en zonnestoeltjes verkrijgbaar: Stoer en helemaal van nu!
Of de oude houten schoolstoeltjes van HKLiving in zwart, wit of grijs. Erg leuk in een landelijk interieur maar zeker zo leuk wanneer je een moderne inrichting hebt.

Online vind je een goede indruk van de peuterstoeltjes die wij verkopen, maar voor een actueel aanbod kom je naar de winkel in Lithoijen en laat je je inspireren door 5000m² baby- en kindermeubels!

×