Kinderstoel voor je kleintje

Zodra je kindje oud genoeg is om te gaan zitten kan je de kinderstoel tevoorschijn gaan halen! Wat een pret, je kleintje zit nu echt mee aan tafel, gezellig! Bij Kindercompagnie hebben we een ruime keuze uit kinderstoelen, vind jouw stijl hier. De nodige accessoires, een zitverkleiner of een tuigje om je kindje even vast te maken zijn handige producten.

Filter op
Vergelijk
Tripp Trapp Kussen- Anniversary (Reversible)
Tripp Trapp Kussen- Anniversary (Reversible)
Limited Edition kussentje voor de Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Aan twee kanten te gebruiken.
Kleur varianten
€ 49,00

Het aanbod van kinderstoelen


Veiligheid van de kinderstoel
Een goed stoeltje is voorzien van een tuigje en een beugel zodat je kindje niet uit de stoel van klimmen of vallen. Ook is er in het ontwerp duidelijk rekening mee gehouden van de stoel stabiel staat en niet om kan wippen als je kindje naar achter leunt, wringt, wurmt en alle andere dingen die kindje leuk vinden om te doen! Vind bij Kindercompagnie de juiste kinderstoel voor je kleintje!


De bekleding
In o.a. de stoeltjes van Stokke, Bloom en Nuna zit een mooie bijpassende bekleding die gemakkelijk uit- of af te wassen is zodat je het goed schoon kunt houden. Door de bekleding zit je kindje extra comfortabel en ook zijn er losse kussentjes voor in de kinderstoel verkrijgbaar

×